30-vuotisjuhlaviikolla nautitaan golfista
Etelä-Pohjanmaan Golf ry:n 30-vuotista taivalta juhlitaan Ruuhikoskella juhlaviikon merkeissä 2.7-9.7.2016. Juhlaviikko alkaa juhlakilpailulla ja iltajuhlalla, huipentuen 9.7.2016 pelattavaan Tango Openiin.


Ruuhikoskella on totuttu näkemään ainoastaan laadukkaasti järjestettyjä tapahtumia. Tämän vuoksi 30-vuotisjuhlatoimikunta aloitti viikon valmistelut jo hyvissä ajoin tammikuussa. Haluamme, että kaikki on valmista kun juhlaviikko alkaa ja haluamme jatkaa ruuhikoskelaista perinnettä; kun tehdään, tehdään kunnolla tai sitten ei tehdä ollenkaan.

Juhlakilpailun ja Tango Openin väliin mahtuu myös muita tapahtumia. 5.7.2016 seniorit järjestävät oman kilpailunsa, jossa on mausteena hieman tavanomaisesta poikkeavaa lisäohjelmaa. Paikalla kannattaa olla, vaikka ei seniori-ikäinen olisikaan.

Golfia 24 tuntia

6-7.7.2016 pelataan varsinainen titaanien taisto. Kello 12.00 starttaa 24h golf, jolloin kentällä on koko vuorokauden ajan pelaajia. Tavoitteena on, että vähintään yksi 3-hengen ryhmä kiertää vuorokauden ajan kuusi kokonaista kierrosta. Tämän lisäksi tavoitteenamme on houkutella mukaan sekä eteläpohjalaisia että valtakunnankin tason tunnettuja henkilöitä.

 logo30.JPG

Seuran jäsenet, yritykset ja yhteisöt voivat tukea 24h golfin kautta Etelä-Pohjanmaan Golf ry:n juniori- ja valmennustoimintaa. Luonnolliset henkilöt voivat lähteä mukaan omavalintaisella kiinteällä summalla tai panostaa esim. X,XX euroa / par-tulos tai parempi. Toisin sanoen; jos 24h golfissa pelaavat tekevät pareja tai parempia tuloksia, maksavat ne tukijalle X,XX euroa / kappale. Tämä on hyvä tapa tukea junioreita ja samalla kannustaa 24h golfissa pelaavia pitämään suoritustasonsa yllä koko kuuden kierroksen ajan. Yrityksille on tulossa omia tukipaketteja, jota markkinoi toimitusjohtaja Jyri Sarvikas. Ohjeet ja summat täsmentyvät golfkauden alettua.


Juhlaviikolla ei unohdeta myöskään seuran alkuvaiheita

Golf tunnetaan perinteisiin tukeutuvana laji. Tämä ei tarkoita sitä, ettei laji uudistuisi vaan sitä, että golfissa halutaan ylläpitää traditiota, dokumentoida historiaa ja pitäytyä hyväksi koetuissa toimintamalleissa. Tämän vuoksi emme tule näkemään 30-vuotisjuhlaviikolla teknorevittelyä tai muita nykypäivän muoti-ilmiöitä. Juhlaviikko tulee olemaan rennon mukavaa yhdessäoloa, jonka aikana kunnioitetaan sitä työtä, mitä Ruuhikoskella on tehty alueen golfin hyväksi koko sen pitkän historian ajan. Ja se mitä on tehty, ei ole aivan vähäistä. Siitä kertovat jo monet kunniamaininnat ja arvokkaat luottamustehtävät, joita Ruuhikoski ja sen jäsenet ovat saaneet osakseen. Juhlaviikolla tärkeimmässä osassa olemme kuitenkin me ruuhikoskelaiset. Voimme olla ylpeitä, kuinka uskollisesti olemme ylläpitäneet Ruuhikosken mainetta ja kunniaa kaikissa sen historian eri vaiheissa; niin myötä kuin vastoinkäymisissäkin.

Näin lopuksi toivon, että mahdollisimman moni ruuhikoskelainen jakaisi vuosikymmenten aikana ottamiaan valokuvia. Niistä olisi hauska koota kuvakollaasi juhlaviikkoa ajatelleen. Pyytäisinkin kaikkia teitä kaivamaan arkistojenne kätköjä ja toimittamaan sähköisessä muodossa, joko muistitikulla tai sähköpostilla, aineistoa toimitusjohtaja Jyri Sarvikkaalle.

Oikein hyvää kevättalven jatkoa ja pian alkavan golfkauden odotusta!

Mika Koivupuisto / Epg ry:n varapuheenjohtaja
30-vuotis juhlatoimikunnan puheenjohtaja

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry
Kilpailukalenteri »