02.07.2015
Junioreille menestystä Tsemppi- ja Aluetourilla

Alkuviikosta pelattiin Aluetourin ja Tsemppitourin osakilpailut Kokkolassa, joista ensimmäinen 30.6 ja jälkimmäinen 1.7. Molemmissa kilpailuissa oli kiitettävästi osallistujia Ruuhikoskelta ja menestystäkin tuli. Aluetourilla parhaiten menestyi Arttu Rutanen, joka tuli toiseksi 76 lyönnillään. Kymmenen parhaan joukkoon mahtuivat myös Jesse Rutanen ja Harri Peltoniemi.

Tsemppitourilla pojat 15-v sarjassa parhaiten menestyi toiseksi sijoittunut Eeli Kujanpää. Myös Eemeli Maunuksela ja Arttu Mansikkaviita mahtuivat kymmenen parhaan joukkoon. Pojat 12-v sarjasta tuli myös toinen sija Mico Myllymäen toimesta 102:lla lyönnillä  ja vasta 10-vuotiaat Aatu Hormalainen  hienosti T3 103 lyöntiä ja Eetu Hormalainen kuudes 109:llä lyönnillä . Myös tyttöjen 12-v sarjassa tuli menestystä, kun Helmiina Rutanen sijoittui kolmanneksi ja Sanni Tervala jaetulle neljännelle sijalle. Kokkolassa pelatuissa kilpailuissa oli mukana Ruuhikoskelta kaikkiaan 14 pelaajaa.

Molemmista kiertueista on jo yli puolet pelattu, ja jäljellä on enää kaksi osakilpailua. Pohjoisen alueen Aluetouria johtaa Arttu Rutanen kahdella voitolla ja kahdella kakkossijalla.
Tsemppitourin tytöt 12-v sarjaa johtaa neljän osakilpailun jälkeen Helmiina Rutanen. Sanni Tervala on kokonaispisteissä kolmantena ja Emilia Väistö viidentenä. Pojat 12-v sarjassa paras Ruuhikoskelainen on Mico Myllymäki kolmannella sijallaan. Eetu Hormalainen on tällä hetkellä viidentenä ja Aatu Hormalainen kuudentena. Pojat 15-sarjassa Eeli Kujanpää pitää ykköspaikkaa. Kymmenen parhaan joukkoon mahtuvat myös Arttu Mansikkaviita ja Eemeli Maunuksela.

Tarkempi tilanneinfo kaikista sarjoista löytyy täältä.

Kaikki kilpailut ja tulokset, jossa EPG kuuluu Pohjoiseen alueseen löytyy täältä. 

DSC_0126.JPG

Kuva Aluetourin Kokkolan osakilpailusta. Keskellä toiseksi tullut Arttu Rutanen.

Lisää kuvia nähtävillä tästä linkistä.


Takaisin uutisiin

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry