19.07.2015
Harri Peltoniemen raportti miesten SM-kisoista

Miesten lyöntipelin suomenmestaruudesta kisattiin kuluneella viikolla Suur-Helsingin golfseuran Lakiston kentällä. Kisassa pelattiin yhteensä neljä kierrosta 15. ja 18.7. välisenä aikana. EPG:n Harri Peltoniemi pelasi neljä kierrosta kokonaistuloksella +17 ja sijoittui lopulta jaetulle sijalle 46. Harri itse kertoo kisasta näin:

"Lakiston lyhyellä, mutta tarkkuutta ja taktiikkaa vaativalla kentällä lyömiseni oli varmaa koko kilpailun ajan. Muodokkailla ja liukkailla viheriöillä lähipelaaminen korostuu, mikä selittää ekan (77) ja vikan (79) rundin tuplabogeyt. Toisella (73) ja kolmannella (72) kierroksella pelaamiseni oli todella varmaa ja missattuja griinejä ja väyliä tuli vähän. Sain rakenneltua monta loistavaa birdiepaikkaa, joita hyödynsin kuitenkin huonosti.

Neljä päivää kestävään turnaukseen osallistui n.115 miestä, joista kahdelle viimeiselle kierrokselle jatkoi 57 kilpailijaa Cut-rajan ollessa +9. Vain neljä pelaajaa alitti kokonaistuloksellaan parin. Huonon viimeisen kierroksen jälkeen päädyin lopulta jaetulle sijalle 46. Tästä on hyvä jatkaa kohti junioreiden SM-reikäpelejä ja seuran mestaruuskisoja."

Alla on Harrin tuloskortti kisasta:

harrinkortti.JPG


Takaisin uutisiin

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry