21.07.2015
Taina Oleniukselle hopeaa Mid Tourin SM-kisoista

Yli 35-vuotiaiden lyöntipelin SM-kisat pelattiin kuluneena viikonloppuna 17.-19.7. Kymen Golfissa Mussalon kentällä. Ruuhikoskea kisoissa edusti Taina Olenius, joka sijoittuikin hienosti toiseksi kokonaistuloksella +27. Alla on Tainan raporttia kilpailusta:

"Kilpailussa pelattiin kolme kierrosta vaativissa olosuhteissa niin kentän kuin säänkin puolesta. Kenttänä Mussalon kenttä on haastava, vaatii erittäin tarkkaa peliä avauksissa ja lähestymisissä. Perjantaina kilpailu jouduttiin keskeyttämään välillä lähistölle tulleen voimakkaan ukkosrintaman vuoksi ja sunnuntaina erittäin voimakas tuuli ja tuulenpuuskat tekivät pelaamisesta haastavan. Nämä näkyivät kauttaaltaan kilpailun tuloksissa. Kolmenkierroksen yhteistulokseksi tuli +27 (78, 78, 87) ja kolmen kierroksen jälkeen olimme tasatuloksessa Suur-Helsingin Golfia edustavan Gitta Kaupin kanssa. Kuitenkin ensimmäisellä uusintareiällä Gitta oli parempi ja viikonlopusta kotiin tuomisina oli SM hopeaa!

Kilpailussa kahteen ensimmäiseen kierrokseen olen tyytyväinen (78 +78), lyöminen oli hyvällä tasolla sekä lähipelillä pystyi korjaamaan lähestymisissä tulleita virhearvioita. Kuitenkin sunnuntain kierros oli vaikeaa taistelua tuloksen suhteen ja voimakkaat tuulen puuskat eivät yhtään edesauttaneet tuloksen tekemistä. Kaikesta tällaisesta aina oppii uutta ja tietää mihin harjoittelussa tulee jatkossa panostaa."

Ruuhikoski onnittelee Tainaa hopeasta! Tuloksiin pääset tästä.


Takaisin uutisiin

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry