17.08.2015
Taina Oleniukselle ja Arttu Rutaselle menestystä viikonloppuna

Viikonloppuna 15.-16.8. pelattiin sekä naisten Mid Tourin että FJT:n osakilpailut, joissa molemmissa saatiin menestystä Ruuhikoskelle. FJT:n yhdeksännessa osakilpailussa, joka pelattiin Meri-Teijo Golfissa, neljänneksi sijoittui Arttu Rutanen tuloksella +7 (77, 74). Mid Tourin viides osakilpailu pelattiin St. Laurence Golfissa, ja Taina Olenius pelasi hienosti ykköseksi tuloksella +12 (75, 81). 

Alla on raporttia Mid Tourin kilpailusta Tainan kertomana:

"Mid Tourin 5. osakilpailu pelattiin St. Laurencen golfissa Lohjalla 15-16.8.2015. Tuloksena oli uusinnan jälkeen osakilpailun voitto. Upean kaunis viikonloppu keleiltään helli pelaajia Lohjalla, joskin sunnuntaina puuskittainen tuuli toi haastavuutta pelaamiseen. Tuloksellisesti ja pelillisesti olen tyytyväinen viikonloppuun, ennalta oli tiedossa että avausten kanssa saattaa olla pientä ongelmaa, mutta muuten lyönti pysyi hyvin kasassa. Greenit oli saatu liukkaiksi ja ehkä jopa ajoittain erittäin haastaviksikin. Positiivisilla fiiliksillä kohti seuraavia kisoja."

Onnittelut Tainalle ja Artulle!


Takaisin uutisiin

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry