04.09.2015
Ruuhikosken Raider Kuppi lauantaina

Huomenna lauantaina 5.9. pelataan toista vuotta peräkkäin Ruuhikosken Raider Kuppi, joka on kahden joukkueen välinen kilpailu. Vastakkain ovat kanta-Seinäjoen ja maakunta-alueen joukkueet. Molemmat joukkueet koostuvat kymmenestä parista ja pelimuotona on 18 reiän four-ball tasoitukseton reikäpeli (best ball). Voitosta joukkue saa 1 pisteen ja tasatuloksesta 0,5 pistettä. Voittaja saa vuodeksi haltuunsa Raideri Kuppi-pokaalin. Tasatuloksessa voittaja on edellisvuoden voittaja.

Seinäjoen joukkueen kapteenina toimii Pekka Ahtola ja maakuntajoukkuetta johtaa Jari Myllymäki. Joukkueet on koostettu siten, että kapteenit ovat valinneet pelaajat kuudesta tasoituksen mukaan jaetusta kategoriasta. Täten joukkueisiin kuuluu pelaajia kaikista tasoitusryhmistä. Peliparit on valittu Ryder Cupin hengessä: kotijoukkueen kapteeni ilmoittaa ensimmäisen peliparin ja vierasjoukkueen kapteeni määrittää tälle vastaparin. Tämän jälkeen vierasjoukkueen kapteeni ilmoittaa seuraavan peliparin, jolle kotijoukkueen kapteeni puolestaan määrittää vastaparin. Tällä tavalla vuorotellen jaetaan kaikki vastaparit.

Kilpailu alkaa klo 15 ja sitä voit seurata paikan päältä tai Gamebookista katselukoodilla 986553. Golfautot ovat vapaassa käytössä!

Peliparit ovat seuraavat:

Starttiaika
Maakuntajoukkue
Seinäjoen joukkue
 
15:00


15:10


15:20


15:30


15:40


15:50


16:00


16:10


16:20


16:30

Kari Kuusisaari
Tarja Vaajamäki

Arja Ala-Luoma
Maarit Lehtonen

Jari Siltakorpi
Antti Piuhola

Anne-Mari Kuusisaari
Sari Mahlamäki

Arttu Mansikkaviita
Eeli Kujanpää

Mikael Mäki-Töyli
Juha Kallantie

Arto Raiskio
Anssi Ala-Luoma

Markus Mäntykangas
Tuomas Hautamäki

Jarmo Marttala
Antti Kaappola

Tommi Myllymäki
Antero Ekola

Joel Sauramäki
Emilia Väistö

Juhana Sauramäki
Jyrki Sauramäki

Ari Nyrhinen
Esko Nummi

Harri Ojala
Vesa Mattila

Pekka Ahtola
Esko Pollari

Jouni Marttala
Minna Mäntylä

Olli Väistö
Kai Orava

Kari Rytkönen
Tuomas Nieminen

Timo Kettula
Samuli Kivimäki

Petri Vainio
Ville Vainionpää
 

 

 


Takaisin uutisiin

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry