13.05.2016
Tule Jelppariksi Ruuhikoskelle

Pelaajien viihtyminen Ruuhikoskella on yhteisössämme kauden 2016 avainasioita.

Kenttävalvontatoiminta on tässä vaiheessa täyttänyt tehtävänsä ja valvonta sellaisenaan päättyy Ruuhikoskella. Tilalle kentälle ilmestyy pelaajien avustajia, Jelppareita, meitä kerholaisia ja vieraspelaajiamme varten. Pelaajajelppi aloittaa kesäkuussa. Tämän  ideologian muutoksen tavoitteena on kääntää ajatus aiheesta positiiviseksi ja näin Jelppareille ja pelaajille miellyttävämmäksi toiminnaksi.


Golfautolla kentällä kiertelevät Jelpparit ovat Ruuhikoskella kaikkia pelaajia varten
He pyrkivät työllään varmistamaan kierroksien sujumisen joustavasti ja mukavissa merkeissä. Tehtävään kuuluu myös golfetiketin mukaisen käyttäytymisen ja pelinopeuden seuranta. Tarvittaessa he muistuttavat lyöntijälkien korjaamisesta, bunkkerijälkien tasoittamisesta tai ohjaavat hitaasti pelaavaa ryhmää nopeuttamaan vauhtiaan ruuhkien välttämiseksi. Apunaan heillä on GREENi- pelinopeuden seurantajärjestelmä.
Lisäksi he valvovat, että kaikki pelaajat ovat asianmukaisesti ilmoittautuneet pelaamaan.
Jelpparit auttavat, opastavat ja ohjaavat pelaajia ystävällisessä Ruuhikoski-hengessä
Jelppari voi kertoa ykkösteellä kierrostaan aloittaville ajankohtaisia asioita, välillä jelppari voi auttaa löytämään ruffiin lyödyn pallon. Vieraspelaajien toivottaminen tervetulleeksi kuluu jelpparin hyvään käytökseen, samoin Ruuhikosken pelikäytäntöjen ja paikallisssääntöjen selvittäminen vieraillemme.


Mitä jelpparilta edellytetään?
Edellytämme sinulta, että olet EPG:n jäsen, sinulla on pelisilmää ja sinussa on ainakin piilevästi annos sosiaalista energiaa. Huumorintaju ja vapautunut hymy ovat myös toivottavia piirteitä. Molempien sukupuolten osallistuminen jelppitoimintaan olisi ainutlaatuinen rikkaus, josta hyötyisi meistä jokainen ja koko hieno yhteisömme. Myös kenttävalvontaan aiemmin osallistuneet ovat tervetulleita mukaan.
Kiinnostaako sinua jelppitoiminta?
Jelppitoimintaa kehitetään nyt. Haluatko tulla mukaan rakentamaan Ruuhikoski-henkeä entistä paremmaksi? Jelpparit saavat talkookorvauksensa Ruuhikosken toimintamallin mukaisesti.


Ilmoittautuminen toimintaan
Kysy lisää tai ilmoittaudu sähköpostilla jyri.sarvikas@ruuhikoskigolf.fi tai puhelimitse 0500-565911 Jyri Sarvikas


Takaisin uutisiin

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry