21.05.2016
Tsemppitourin tuloksia

Tänään 21.5. pelattiin Tsemppitourin pohjoisen alueen ensimmäinen osakilpailu Vaasan Golfissa. Ruuhikoskelta kisassa oli mukana monta pelaajaa, ja menestys oli hyvä. Easy 9-sarjassa Niko Mäkelä sijoittui neljänneksi, ja easy 18-sarjassa Ville Rintala pelasi myöskin neljänneksi sekä Samuli Pihlaja kuudenneksi. Tytöt 12-sarjassa Emilia Väistö pelasi hienosti toiseksi. Myös tytöt 15-sarjassa saatiin hyviä tuloksia Helmiina Rutasen pelatessa jaetulle kolmannelle sijalle ja Sanni Tervalan sijoittuessa viidenneksi. Pojat 12-sarjassa Ruuhikoskea edusti Aatu Hormalainen, Eetu Hormalainen ja Jooel Sauramäki, joista parhaaseen tulokseen ylsi kolmanneksi sijoittunut Aatu. Hienoin suoritus nähtiin pojat 15-sarjassa, jonka Eeli Kujanpää voitti tuloksella +7. Samassa sarjassa jaetulle 4. sijalle pelasi Eemeli Maunuksela, ja jaetulle 13. sijalle Markus Myllymäki.

Junioreiden pelit jatkuvat Vaasassa huomenna 22.5 pelattavalla Aluetourin osakilpailulla, jossa myöskin on monta Ruuhikoskelaista mukana. Tarkemmat tulokset ja lähtöajat löydät täältä.


Takaisin uutisiin

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry