27.05.2016
GREENi- pelinopeuden seuranta käytössä

Hyvät Ruuhikoskelaiset golffarit,

Olemme ottaneet käyttöön GREENi palvelut golfkentällämme tehostaaksemme kentän pelinopeuden seurantaa ja analysointia ja tarjotaksemme uusia palveluita pelaajille. GREENi tuottaa erilaisia palveluita niin golfklubeille kuin golfareillekin.  Caddiet antavat pelaajille mukaan "mokkuloita" jotka mittaavat ryhmän etenemistä kentällä. Pelaajan ei tarvitse muuta kuin pitää "mokkula" mukana ja palauttaa se kierroksen jälkeen caddielle/ ravintolaan. Voit käyttää myös ao. älypuhelinsovellusta aikojen rekisteröintiin.

Kaikki jäsenemme, osakkaamme ja vieraspelaajamme saavat käyttöönsä ilmaisen GREENi Golf älypuhelinsovelluksen. Myös tämä sovellus auttaa meitä golfklubin toimijoita seuraamaan, mittaamaan ja hallitsemaan pelinopeutta kentällämme. Jokainen sovellusta käyttävä golfari antaa meille klubilla reaaliaikaista tietoa sekä myös arvokasta tilastotietoa pelinopeudesta kentällämme kaikkina päivinä ja kaikissa olosuhteissa. Voimme mm. nähdä miten kenttä ”rullaa” kunakin päivänä ja onko kentälle muodostumassa pahoja ruuhkia. Eli käyttämällä GREENi sovellusta autatte tuottamaan parempaa palvelua meille kaikille!

Kun olet ladannut GREENi Golf sovelluksen älypuhelimeesi (tällä hetkellä saatavissa iPhone ja Android käyttöjärjestelmän puhelimiin), voit käyttää sitä halutessasi tuloskorttina, etäisyysmittarina (etäisyydet griinin eteen, keskelle ja taakse) sekä väyläoppaana. Lisäksi näet oman pelinopeutesi kierroksella joten sinun ei tarvitse arvailla miten peli etenee. Lisätietoja ja ohjeita löydät osoitteesta http://www.viherio.com/language/finnish/download.htm (huomaa myös linkki ohjevideoihin!)
GREENi sovelluksen lisäksi Sinulla on mahdollisuus käyttää ilmaista GREENi web-palvelua, jossa voit seurata pelejäsi, analysoida kierroksiasi ja jakaa kierroksia ystäviesi kanssa. Palvelun käyttö on ilmaista, ei vuosi- tai kk-maksuja. Voit kirjautua palveluun osoitteessa www.greeni.com .

Toivomme, että käytät sovellusta kierroksillasi ja samalla autat meitä saamaan lisätietoa pelinopeudesta, mikä vuorostaan auttaa meitä kaikkia tekemään kierroksista jouhevampia ja tasalaatuisempia. Mikäli et halua käyttää GREENi sovelluksen eri ominaisuuksia, voit todellakin vain avata sovelluksen ennen kierrostasi ja pitää sen vaikka bägissäsi kierroksen ajan.
Kiitos kun autatte meitä kaikkia luomaan pelikokemuksesta nautittavamman!

Hyviä pelejä loppukauteen,

Jyri Sarvikas

Toimitusjohtaja

Ruuhikoskigolf


Takaisin uutisiin

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry