05.07.2016
Tangoa ja seniorigolfia

Tangomarkkinoiden finalistit vierailivat tänään Ruuhikoskella ja tutustuivat golfiin pro Mika Sormusen opastamana. Samaan aikaan pelattiin yhteislähtönä senioreiden juhlakilpailu, jonka jälkeen pelaajat saivat kuulla finalistien esittämänä kaikille tutun Satumaa-tangon.

 IMG_1816.JPG
 IMG_1815.JPG

Seniorikilpailu pelattiin hyvässä säässä siitä huolimatta, että sadetta oli ennusteissa luvattu. Pelaajia oli kisassa yhteensä 104, EPG:n lisäksi myös Ähtäristä, Botnia golfista, Kuortaneelta ja Vaasasta. Miesten lyöntipelisarjassa voittajaksi pelasi Rainer Berg 70 lyönnin nettotuloksella. Pistebogeysarjassa kovimman tuloksen teki Jouko Salo 38 pisteellä. Naisten sarjan voitti Lea Hämäläinen 33 pisteellä.

Juhlaviikko jatkuu heti huomenna keskiviikkona, kun kello 12.00 lähtee käyntiin 24h golf. Muistutuksena vielä, että lauantaina pelattavaan Tango Openiin on ilmoittautuminen auki torstai-iltaan klo 18 saakka. Ilmoittautukaahan nopeasti!

 

 

 


Takaisin uutisiin

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry