05.07.2016
Jari-Matti Latvala saapuu Ruuhikoskelle 24h golfiin keskiviikkona

 

24h golf käynnistyy Ruuhikoskella keskiviikkona 6.7. kello 12.00. Mukana kisassa keräämässä rahaa juniorigolfille on useita golfin harrastajia.

Kello 12.00 kisan käynnistää pelikolmikko Juha Kallantie, Ari Järvelä ja Pasi Haaramäki. Tämä kolmikko kiertää peräti kuusi kierrosta vuorokauden aikana.

Iltapäivällä saapuu kilpailuun WRC-kuljettaja Jari-Matti Latvala. Hänen lähtöaikansa on kello 16.00. Latvalan seurassa kisaavat Jyrki Viitala Käyttöautosta, Juha Mäkitalo PrimaPowerista ja Anssi Rantanen Birdiemanista.

Tangokuningas Jukka Hallikainen puolestaan lähtee matkaan kello 20.00 illalla. Hänen seurassaan rahaa junioreille pelaavat Martti Lahti ja Sari Katila Seinäjoen Energiasta.

Latvala saapuu Ruuhikoskelle iltapäivällä kello kolmen aikoihin. Ensin hän tapaa tiedotusvälineiden edustajia ja sen jälkeen hänellä on mahdollisuus antaa myös nimikirjoituksia ennen kierrokselle lähtöä.

 JariMattiLatvala12533

Takaisin uutisiin

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry