07.07.2016
24 H- golf saatiin hienosti maaliin

Ensimmäistä kertaa Ruuhikoskella pelattu 24h-golfkisa on saatu päätökseen. Mukana uurasti iso joukko pelaajia, mutta suurimman vastuun pelaamisesta kantoi kolmikko Juha Kallantie, Ari Järvelä ja Pasi Haaramäki. Tämä kolmikko kiersi kenttä täyden vuorokauden ja yhteensä kuusi ja puoli kierrosta. Par- tai parempia tuloksia kolmikko teki yhteensä 158 kappaletta. Tämä tuotti rahaa noin 2900€.


 Kolmikko saapui viimeiseltä kierrokselta klubitalolle tyytyväisenä ja hyvillä mielin.

- Tämä on ollut mielenkiintoinen kokemus. Kavereiden kanssa kiertäminen ja pallon eteenpäin saaminen on innostanut ja pitänyt hereillä. Tosin tässä vaiheessa jo hieman jo hieman väsyttää, kertoivat Haaramäki ja Järvelä.


Juha Kallantielle 24h golf on jo tuttua, sillä mies on kiertänyt saman kisan myös Muuramessa,

- Kisa on mennyt hyvin. Meillä on ollut caddiet mukana ja he ovat kuljettaneet bägit ja muutoinkin auttaneet kierroksella, kertoo Kallantie.

- Tämähän on erilaista golfia, pitkäjänteisyyttä pitää olla, mutta hyvin on miesten kanssa sujunut, naureskelee Kallantie.

 image1.JPG
24h-uurastajat Järvelä, Kallantie ja Haaramäki lopettelivat urakkaansa hyvillä mielin. Ensi vuonna uudestaan?

Tukea juniorigolfareille

24h-golfissa kerättiin rahaa juniorigolfille. Kolmikon Kallantie-Haaramäki-Järvelä lisäksi oman kortensa kekoon toivat myös WRC-kuljettaja Jari-Matti Latvala ja tangokuningas Jukka Hallikainen tukijoukkoineen.
Etelä-Pohjanmaan golf kiittää kaikkia yksityishenkilöitä, jotka olivat mukana tukemassa junioreita. Lisäksi tukijoina olivat seuraavat yritykset:

Refrigo Oy
Tilitoimisto Haukkala Oy
Provetum Oy
Länsikate Oy
Seinäjoen Kotijoukkue Oy
Kultainen Kulaus
Moto-Seinäjoki Oy
Iisakki Järvenpää Oy
Käyttöauto Oy
Seinäjoen Energia Oy
Primapower Oy
Birdieman Oy
EPV Kiinteistöpalvelu Oy
Tanelin Tupa

Kokonaisuutena tapahtuma tuotti rahaa junioritoimintaan noin 4200€.

Iso kiitos kaikille mukana olleille!


Takaisin uutisiin

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry