13.07.2016
Suomi Golf Open sunnuntaina- ilmoittautumisaikaa jatkettu!

Tulevana sunnuntaina 17.7 Ruuhikoskella pelataan Suomi Golfin kiertuekilpailu, Suomi Golf Open. Kisa alkaa yhteislähtönä kello 9 ja kilpailumaksu on 10e (vieraspelaajilta ja jäseniltä, joilla ei ole pelioikeutta, peritään lisäksi greenfee). Kisassa on loistavat palkinnot ja tapahtumapäivän aikana Ruuhikoskella on monenlaista aktiviteettia, kuten tuote-esittelyjä ja maistiaisia. Erikoiskilpailuna on perinteisten pisimmän draivin ja lähimmäs lippua lisäksi myös holari-kisa, jossa onnekkaasta lyönnistä on luvassa palkinnoksi GoGolfin Top 10-greenfee paketti (arvo 711e)!

Ilmoittaudu siis kisaan Nexgolfissa perjantai-iltaan klo 18 mennessä!

Tällä viikolla ei pelata perinteisiä seniorien ja naisten viikkokilpailuja ollenkaan, mutta sen sijaan kannattaa hyödyntää tilaisuus ja tulla pelaamaan Suomi Golf viikkokisaa! Tänä vuonna Suomi Golf viikkokisan voi pelata minä tahansa arkipäivänä, ja ilmoittautumista ei tarvita etukäteen vaan se suoritetaan caddiemasterille ennen kierrokselle lähtöä. Varaat siis peliajan normaalisti ja täytät lomakkeen kun saavut pelaamaan! Myös viikkokisassa jaetaan joka viikko hyviä palkintoja.


Takaisin uutisiin

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry