19.09.2016
FJT finaalin ja N50 seurajoukkeiden SM tuloksia

FJT finaali pelattiin viikonloppuna 17.9.-18.9. Kytäjällä North West kentällä. EPG:tä siellä oli edustamassa Arttu ja Jesse Rutanen. Kilpailussa pelattiin 3 kierrosta. Arttu sijoittui jaetulle 12. sijalle kierros tuloksilla 78, 75, 76 ja Jesse sijoittui 14. sijalle tuloksilla 80, 77, 73. Tarkemmat tulokset löytyvät täältä.

Naisten N50 seurajoukkueiden SM-kilpailut pelattiin samana viikonloppuna Salo Golfissa. Ensimmäisenä päivänä pelimuotona oli FourBall Bestball yksi pelipari/joukkue ja toisena päivänä pelattiin singlet kolmen pelaajan voimin. EPG.tä siellä oli edustamssa Minna Mäntylä, Anna-Kaisa Koitto ja Sari Mahlamäki. Yhteistuloksin he sijoittuivat hienosti neljänneksi tuloksella 330. 

Kisaraportti: Pronssimitali jäi harmittavan lähelle, pelasimme saman yhteistuloksen, kuin kolmanneksi tullut joukkue, mutta mitali ratkaistiin sääntöjen mukaan toisen päivän tuloksella, joka Hyvinkään joukkueella oli parempi. Tuohon neljänteen sijaan pitää kuitenkin olla tyytyväinen, Anna-Kaisa oli meistä ainut, joka pääsi pelaamaan harkkakierroksen. 

Ensimmäistä kertaa kisa pelattiin ihan omana kilpailunaan, joukkueita oli kisassa 14. Vain kolme joukkuetta oli kolmella pelaajalla matkassa, EPG yksi niistä.

Lauantaina Minna ja Anna-Kaisa pelasivat bestball:ssa hienon tuloksen 72 jolla saatiin kärkipaikka. Vaikka lauantaina peli sujuikin yli odotusten, niin tiesimme, että sunnuntaina on taas uudet haasteet.
Ja niinhän siinä kävi, että sunnuntaina emme yltäneet ihan niin hyvään peliin. Henkilökohtaiset tulokset olivat Minna 83, Anna-Kaisa 86 ja Sari 89.

Salon kenttä oli haasteellinen pelattava, koska useilla väylillä on väylien poikki meneviä vesiesteitä ja puttaamiseen oli saatu myös haastetta laittamalla liput vaikeisiin paikkoihin

Linkit tuloksiin: yhteistulokset, FourBall Bestball tulokset ja Single tulokset.


Takaisin uutisiin

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry