07.12.2016
EPG ry syyskokouksen päätöksiä

EPG ry vietti kauden päättäjäisiä lauantaina 3.12.2016 OmaSPstadionin hienoissa puitteissa.  Illan ohjelma alkoi seuran syyskokouksella. Asialistalla oli mm. henkilövalintoja, kun pitkään seuratyössä mukana olleita toimijoita jäi pois johtokuntatyöstä.

Seuraa neljä vuotta johtanut Juha-Pekka Soini oli erovuorossa ja hän oli ilmoittanut aiemmin syksyllä, että ei ole enää käytettävissä tehtävään. Näin ollen kokous valitsi yksimielisesti seuran uudeksi puheenjohtajaksi johtokunnassa aiemminkin toimineen Anna-Kaisan Koiton. Onnittelut Anna-Kaisalle valinnasta ja kiitokset Juha-Pekalle työstään seuran puheenjohtajana.

Lisäksi valittiin Johtokuntaan jäseniä: Timo Kettula ja Helena Lautamaja valittiin erovuoroisina jatkamaan tehtävissään. Uusina jäseninä valittiin Antti Piuhola, Arja Ala-Luoma ja Liisa Luomanen.

Kokous hyväksyi myös yksimielisesti esityksen Esko Nummen kutsumisesta seuran kunniajäseneksi. Onnittelut Eskolle valinnasta!

Kokous hyväksyi esitetyn tulevan vuoden toimintasuunnitelman sekä budjetin.

 nummi

Seuran perustajiin kuuluva Esko Nummi kutsuttiin seuran kunniajäseneksi. Kiitospuheessaan Eeko muisteli 30-vuotista taivaltaan seuran toiminnassa.


Takaisin uutisiin

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry