17.01.2017
Vuosittainen HR -tasoituksen tarkastus tehty

Vuosittainen HR -tasoituksen tarkastus on tehty EPG:n jäsenille. Tarkastuksessa löytyi 506 pelaajaa, joille se voitiin tehdä ja jotka saivat täten vahvistetun EGA - tasoituksen (*).
Muut pelaajat eivät olleet jättäneet tarvittavaa määrää tuloskortteja.

Tasoitus laski 5 pelaajalla ja nousi 76 pelaajalla.

EGA- tasoitusjärjestelmän tarkoituksena on saavuttaa yhtenäinen ja oikeudenmukainen tasoitusjärjestelmä koko Euroopassa ja mahdollistaa eritasoisille pelaajilla pelaaminen ja kilpaileminen mahdollisimman reilusti ja tasapuolisesti.

Miten vuositarkastus tehdään ?
Tarkastus koskee vain tasoituksella 36 tai alle pelaavia, joilla on aktiivinen EGA- tasoitus
(vähintään 4 tasoituskierrosta vuonna 2016).

Yleensä HR ei puutu pelaajan tasoitukseen, mutta tarvittaessa tasoitusta tarkistetaan jompaan kumpaan suuntaan. Tasoitusryhmässä 1 (HCP 0–4,4) tasoitus voi muuttua 1,0 lyöntiä, tasoitusryhmässä 2 (4,5–11,4) 2,0 lyöntiä ja tasoitusryhmissä 3–5 (11,5–36) 3,0 lyöntiä.
Nykyinen HR tarkastus muuttaa vähemmän pelaajan tasoitusta kuin aiempi AHR, koska laskentakaava on muuttunut aika paljon.

Voit tarkistaa oman tasoituksesi Nexgolf- järjestelmästä. Tähtimerkintä * tarkoittaa että pelaajalla on virallinen EGA- tasoitus. EGA- tasoitus on kaikilla pelaajilla jotka ovat kauden 2016 aikana palauttaneet vähintään neljä virallista tasoituskorttia.

Mikäli havaitset virheen omassa tasoituksessasi, niin ilmoita siitä minulle sähköpostitse: kari.rytkönen@live.com

Tässä Suomen Golfliiton tiedote aiheesta

Kilpailu- ja tasoitustoimikunta

 


Takaisin uutisiin

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry