12.04.2017
Etelä-Pohjanmaan Golf ry:n jäsenien tukeminen

EPG ry tukee omia jäseniään, jotka kiertävät Suomen Golfliiton alaisia kiertueita tai osallistuvat sm-tason kilpailuihin. Jäsenien taloudellinen tukeminen on kohdistunut kilpailuista tuleviin kuluihin (osallistumismaksut jne).
Haluammekin varmistaa, että kaikilla EPG:n jäsenillä on samat mahdollisuudet saada taloudellista tukea kilpailutoimintaan. Tästä syystä kehitämme toimintatapaamme tukien suhteen ja haluamme selventää, miten tukea on mahdollista saada ja mitä se pelaajalta itseltä vaatii.

Kilpailuihin osallistuvan ja tukea hakevan jäsenen on täytettävä urheilijatukihakemus, jonka perusteella urheilijan kanssa tehdään pelaajasopimus. Myös joukkuekisoihin osallistuvien kanssa tehdään sopimus, ja yksi joukkueen palaajista ilmoittaa niiden joukkueen pelaajien nimet, joiden kanssa tehdään sopimus.

Seuralla on muutamia pelioikeuksia, jotka jaetaan jäsenistölle käyttöön hakemuksien perusteella. Pelioikeuksien hakemukset ja omat perustelut voi tehdä vapaamuotoisella hakemuksella.
Hakemuksien tulee olla täytettynä ja palautettuna 21.4.2017 klo 20 mennessä. Urheilijatukihakemusta ei voi täyttää jälkikäteen.

Urheilijatuki- ja pelioikeushakemukset toimitetaan täytettynä sähköpostitse: mikatervalagolf@gmail.com, tiedustelut Mika Tervala, 050 31 22 844. Urheilijasopimuksien allekirjoitukset 28.4.2017 klo 18 Ruuhikosken klubilla.

Hakemuspohjat ovat ladattavissa alta:

Hakemuslomake juniorit

Hakemuslomake yli 21-vuotiaat

Hakemuslomake aikuiset


Takaisin uutisiin

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry