13.05.2017
Caddiemastereiden tervehdys

Nyt kauden alkaessa on hyvä kurkistaa myös tiskin toiselle puolelle, tarkemmin sanottuna caddiemasterin toimistoon. Toimistossa teitä pelaajia palvelee tänä vuonna aiemmiltakin vuosilta tutut kasvot: head caddiemaster Henna Niemi, sekä caddiemasterit Jenni Reinikka ja Mikael Mäki-Töyli. Mitä tiimille kuuluu ja mitä he ovat puuhailleet talven aikana?

Henna on talven aikana suorittanut viimeisiä viestinnän ja markkinoinnin opintojaan Vaasan yliopistossa, ja jäljellä on vielä ensi syksynä alkava gradun kirjoitus. Vapaa-aika on kulunut mm. taitoluistelun ja baletin parissa. Jenni opiskelee Seinäjoen ammattikorkeakoulussa liiketaloutta, ja opintoja on jäljellä vielä puolentoista vuoden verran. Jenni odottaa aurinkoista ja lämmintä kesää, sillä suunnitelmissa Jennillä on hioa myös omia golftaitojaan. Mikael on työskennellyt talven Seinäjoen Käyttöautolla, ja tuttuun tapaan hänet tullaan varmasti näkemään kiertämässä kenttää harva se päivä.

Koko caddiemaster-tiimi haluaa toivottaa pelaajille oikein hyvää alkanutta golfkautta ja paljon aurinkoisia pelisäitä!

18472705_10212257985258295_1629815118_o


Takaisin uutisiin

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry