02.06.2017
Easy StartUp Golf ensi perjantaina

Ensi viikon perjantaina 9. kesäkuuta Ruuhikoskella pelataan Easy StartUp Golf -kisa. Yhdeksänreikäisen kilpailun tarkoituksena on esitellä golfharrastusta uusille ihmisille ja aktivoida vähemmän pelanneita pelaajia. Kisa pelataan kahden hengen joukkueissa tasoituksellisena lyöntipelinä. Joukkue muodostuu kokeneemmasta pelaajasta, jonka tasoitus on 0-36, sekä aloittelevasta pelaajasta, jonka tasoitus on 54 tai ei ole greencardia lainkaan. Joukkueen tasoitus on kokeneemman pelaajan tasoitu +10 lyöntiä. EPG:n pelioikeuden omaavilta pelaajilta sekä aloittelevilta pelikavereilta ei peritä kisamaksua, muut maksavat green feen hinnan. Kisa alkaa klo 17 ja siinä pelataa väylät 10-18.

Ilmoittautuminen tapahtuu siten, että kokeneepi pelaaja ilmoittautuu joko Nexgolfissa tai caddiemasterille, ja aloittelevat peliparit ilmoitetaan vasta paikan päällä kisapäivänä. Kisa on loistava tilaisuus houkutella uusia jäseniä seuraamme, ja jokainen varmasti tuntee jonkun sellaisen, jolle haluaisi esitellä golfharrastusta. Ilmoittautumisaikaa on torstaihin saakka!


Takaisin uutisiin

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry