30.06.2017
Tule mukaan tukijaksi 24h golfiin!

Ruuhikoskella pelataan 24 tunnin golfmaraton jälleen heinäkuun alussa, su 2.7 - ma 3.7. Varainkeruutapahtumasta saatavat tuotot menevät juniorigolfin hyväksi.

Seurastamme on lupautunut neljä pelaajaa golfaamaan koko vuorokauden. Viime vuoden kokemuksella mukaan ovat lupautuneet Juha Kallantie, Pasi Haaramäki, Ari Järvelä ja ”uutena” Mikael Mäki-Töyli. Heidän tavoitteenaan on tehdä
mahdollisimman monta par – tai parempaa tulosta. Meillä seuran jäsenillä on puolestaan mahdollisuus rahallisesti tukea onnistuneita väyläsuorituksia.

Jokainen voi käydä ilmoittamassa nimensä ja jäsennumeronsa joko caddiemasterille tai ilmoittautumalla Nexgolfissa sinne erikseen luotuun kilpailuun. Nexgolfissa tukijaksi ilmoittautuminen tapahtuu siis samalla tavalla kuin ilmoittautuisi kesän muihin kilpailuihin.

Peliryhmän yhteenlasketut par- tai paremmat tulokset maksavat tukijalle aina 0,20€/kpl. Mikäli nelikko tekee vuorokauden aikana esim. yhteensä 49 par- tai parempaa tulosta, maksaa se tukijalle 9.80€. Halutessaan tukija voi asettaa itselleen maksimisumman 20€. Tukisumma maksetaan tapahtuman jälkeen caddiemasterille.

Tule siis mukaan tukemaan junnugolfia ja ilmoittaudu tukijaksi joko suoraan caddiemasterille tai Nexgolfiin luotuun tapahtumaan!

24h-logo-300x169


Takaisin uutisiin

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry