25.06.2017
BMW-finaalin voitto toi Emilia Väistölle palkintomatkan Englantiin

Kolmetoistavuotias Emilia Väistö pääsi kokemaan ikimuistoisen reissun toukokuun lopulla. Voitettuaan viime vuonna ensin Ruuhikosken BMW Golf Cup Open -osakilpailun ja sen jälkeen myös kansallisen finaalin, Emilia sai palkinnoksi matkan Englantiin seuraamaan BMW PGA Championship -kisaa. Kisa on osa European Touria, ja se pelattiin Lontoossa Wentworthin kentällä. Emilian mukaan reissuun lähti hänen äitinsä Hannele Väistö, ja he pääsivät seuramaan kisaa VIP-paikoilta.

- Seurasimme kentällä Mikko Ilosen pelaamista koko takalenkin ajan aivan kosketusetäisyydeltä. Tämän jälkeen seurasimme vielä kärkipään pelaajia kuten Henrik Stensonia matkan varrella, Emilia kertoo.

Peliä pystyi seuraamaan myös 18-reiän vieressä sijainneista VIP-tiloista, joissa oli tarjolla ruhtinaallinen ruokakattaus. Pelaajiakin Emilia pääsi reissun aikana tervehtimään.


- Tapasin Mikko Ilosen, Branden Gracen ja Henrik Stensonin, ja sain heiltä kaikilta nimikirjoitukset, Emilia hehkuttaa.

Toisena reissupäivänä Emilia ja Hannele pääsivät itse pelaamaan huipputasoisen The Groven kentälle. Kenttä sijaitsee upeilla nummilla Lontoon läheisyydessä, ja kokemus oli todella vieraanvarainen.

- Heti kentälle tullessa vastassa oli isäntä, joka toivotti meidät tervetulleeksi ja opasti joka käänteessä. Tämä isäntä ajeli myös pitkin kenttää kysellen koko ajan fiiliksiä, Emilia muistelee.

Kentällä oli paljon henkilökuntaa huolehtimassa pelaajien mukavuudesta, ja esimerkiksi mailat putsattiin kierroksen jälkeen. Kentän kunto oli tietenkin loistava, Emilian mukaan paremmassa kunnossa kuin yksikään hänen aiemmin pelaamansa kenttä.

 emppu2

Kisan seuraaminen ja huippukentällä pelaaminen olivat mieleenpainuva kokemus.

- Oli inspiroivaa nähdä millaisille kentille ja millaiselle yleisölle pääsee pelaamaan ollessaan riittävän hyvä golfissa, Emilia pohtii.

BMW Golf Cup Open pelataan jälleen Ruuhikoskella 16.7. Ilmoittaudu mukaan, niin sinullakin on mahdollisuus päästä kokemaan, millaista on pelata huippukentällä kansainvälisessä finaalissa.

emppu1
Matkan aikana Emilia pääsi pelaamaan huipputasoisella The Groven kentällä.


Takaisin uutisiin

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry