03.07.2017
24H Golf saatiin päätökseen

Pitkä urakka 24H Golfin parissa saatiin päätökseen tänään päivällä! Herrat Juha Kallantie, Ari Järvelä ja Mikael Mäki-Töyli pelasivat 24 tunnin golfmaratonin Ruuhikoskella. Sää suosi pelaajia lukuunottamatta viimeistä paria tuntia, jolloin sadepilvet ilmestyivät Ruuhikoskelle.

Kuluneen vuorokauden aikana nämä extremegolfarit pelasivat 6.5 kierrosta ja tekivät yhteensä 138 par- tai parempaa tulosta, jolla tapahtuman nettotuotoksi saatiin noin 2300e. Kallantien mukaan tämä tapahtuma on tärkeä seuralle ja erityisesti junioritoiminnan tukemiselle.

Pelaajat aloittivat urakkansa sunnuntaina klo 12 ja kertomansa mukaan ensimmäiset kolme kierrosta sujui mutkattomasti. Neljäs kierros osui vuorokauden pimeimpään aikaan, jonka pelaajat nimesivät ehkä haasteellisimmaksi. Pelaajat kävelivät kuluneen vuorokauden aikana n. 70km ja arvio energiankulutuksesta on 12000 kcal. Kierrosten välillä pidettyjen lyhyiden huoltotaukojen aikana pelaajat pitivät lyhyet ruokatauot ja pari kertaa kävivät myös suihkussa ja vaatteiden sekä kenkien vaihdossa. Nestettä kului yli 20 litraa vuorokauden aikana, muutama energiajuoma, ruisleipää, banaaneita ym.

Eri toimikunnasta oli hyvin tsemppareita mukana koko vuorokauden aikana. Pelaajilta erityismaininnan saavat Taina ja Mannu, jotka olivat pisimpään caddieinä ja jaksoivat hyvällä huumorilla tsempata pelaajia jaksamaan viimeisillä kierroksilla.

Suuret kiitokset tapahtumaa sponsoroineille yrityksille, joita ovat Refrigo Oy, Rantalainen Oy, Seinäjoen Kotijoukkue Oy, Provetum Oy, Länsikate Oy, Peab Oy, OPKK Oy, ja Finn-Power Oy. Lisäksi kiitokset jokaiselle tapahtumaa tukeneelle yksityishenkilölle!

IMG_3983.JPG
Juha Kallantie, Ari Järvelä ja Mikael Mäki-Töyli helpottuneina vuorokauden mittaisen urakan jälkeen.


Takaisin uutisiin

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry