16.07.2017
BMW Golf Cup Openin tuloksia

Ruuhikoskella pelattiin tänään BMW Golf Cup Open kolmessa sarjassa: miehet lyöntipeli 0-12.9, miehet pistebogey 13-28, sekä naiset pistebogey 0-36. Kisassa palkitaan jokaisen sarjan 3 parasta, sekä erikoiskilpailut ja paras scratch. Pelaajat voivat noutaa palkintonsa Seinäjoen Käyttöauton BMW-osastolta tiistaista alkaen. Jokaisen sarjan paras pelaaja, sekä parhaan scratch-tuloksen tehnyt pelaaja, kutsutaan Master Golfissa pelattavaan loppukilpailuun.

Jotta kisasta ei puuttuisi jännitystä, niin naisten sarjassa nähtiin erikoinen tilanne: kahdella parhaalla pelaajalla, Riikka Kuusistolla ja Teija Tikkalalla, oli saman pistemäärän lisäksi sama slope ja sama tarkka tasoitus. Pistebogeyn sääntöjen mukaan tasatilanteessa ensin ratkaisee slope, ja sitten tarkka tasoitus. Lyöntipelistä tuttuja paras takaysi, paras 6 reikää jne. sääntöjä ei noudateta pistebogeyssä. Tässä harvinaisessa tilanteessa siis ainoa ratkaisukeino oli arvonta. Arvonnan suoritti kapteeni Kari Rytkönen, ja arpa suosi Riikka Kuusistoa. Riikka saa siis ykköspalkinnon, mutta lisäksi kilpailun johtajan päätöksellä naisista molemmat, sekä Riikka että Teija, saavat kutsun loppukilpailuun.

Alla on lueteltuna kunkin sarjan parhaat:

Miehet lp 0-12.9
1. Teemu Koivuluoma 67
2. Tommi Myllymäki 68
3. Tuomo Huttunen 68

Miehet pb 13-28
1. Ossi Maunula 41p
2. Samu Sarre 39p
3. Harri Niemi 39p

Naiset pb
1. Riikka Kuusisto 40p
2. Teija Tikkala 40p
3. Marjo-Riitta Mansikka 38p

Parhaan scratch-tuloksen teki Tommi Myllymäki tuloksella 72. Pisimmän draivin löi Vesa Maunuksela, ja lähimmäs lippua pääsi Samu Sarre.

IMG_0134.JPG
Nämä upeat palkinnot odottavat noutajiaan Käyttöauton BMW-osastolla.


Takaisin uutisiin

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry