14.08.2017
Kentän 25-vuotisjuhlia vietettiin lauantaina

Ruuhikosken kentän 25-vuotisjuhlaa vietettiin lauantaina 12.8. juhlakilpailun ja iltajuhlan merkeissä. Vaikka sääennusteissa muuta uhattiin, niin kisapävänä saatiin nauttia hyvästä pelisäästä ja lämpöä riitti vielä iltajuhlan viimeisille tunneille asti. Juhlakisa alkoi yhteislähtönä klo 12, ja se pelattiin kahdessa sarjassa. Pistebogey 0-16 -sarjan voittajaksi nousi Antti Tokkari 41 pisteellä. Toiseksi tuli Jarmo Suokko myöskin 41 pisteellä, ja kolmanneksi Jari Mäntylä 39 pisteellä. Sarjan 17-36 voittajaksi pelasi Kari Kuusisaari 41 pisteellä. Toiseksi tuli Janne Saari 39 pisteellä ja kolmanneksi Seppo Kivelä 35 pisteellä. Parhaasta scratch-tuloksesta vastasi Antti Tokkari 74 lyönnillä. Erikoiskilpailuista lähimmäs lippua osui Raimo Vesala, ja pisimmän draivin kiskaisi Harri Peltoniemi. Parhaana naisena palkittiin Anna-Kaisa Koitto.

Iltajuhlan aikana kuultiin useita mielenkiintoisia puheita, nautittiin maittava juhlaillallinen, sekä palkittiin juhlakisassa menestyneet. Illan aikana juhlaväkeä viihdytti livemusiikilla Open Band. Juhlan avasi EPG Oy:n hallituksen puheenjohtaja Martti Lehtivuori, joka esitteli puheessaan tilaisuuden kutsuvieraat sekä kertoi hieman yhtiön tilanteesta ja tulevaisuudennäkymistä. Tämän jälkeen kaupunginjohtaja Jorma Rasinmäki toi puheessaan Seinäjoen kaupungin tervehdyksen juhlavuotta viettävälle kentälle.

Arvovaltaisen tervehdyksen juhlaan toi kentän suunnittelija Robert Trent Jones Jr videoviestin muodossa. Videolla hän muisteli kentän suunnittelun alkuvaiheita, kiitteli sitä, että kentästä on pidetty hyvää huolta. Hän ei päässyt itse mukaan juhliin, mutta toivoi pääsevänsä jonain päivänä vielä vierailemaan kentällä.

Juhlapuheen piti itseoikeutetusti perustajiin kuuluva Antti Peltoniemi. Hän muisteli puheessaan kentän alkutaipaleen vaiheita paikan löytämisestä suunnitteluun ja sitä kautta itse rakentamiseen. Hän painotti Robert Trent Jones jr:n käden jälkeä suunnittelutyössä sekä kertoi hänen viidestä vierailustaan rakennusvaiheen aikana. Hän piti myös tärkeänä sitä, että suunnittelun toteutti kansainvälisesti arvottettu suunnittelutoimisto.

 DSC_0167.JPG
Antti Peltoniemi piti juhlapuheen

Kunnallisneuvos Kari Maunulan värikkäässä puheessa päästiin kuulemaan siitä, miten golfkenttä lopulta päädyttiin rakentamaan Ruuhikoskelle ja millaisia haasteita maahankintoihin aikoinaan liittyi. Illan aikana muistettiin myös apulaiskenttämestari Marko Hakolaa, joka on ollut yhtiön palveluksessa alusta saakka.

Juhlaan osallistui 80 nykyistä ja muutama entinen golffari. Juhlapäivä oli kokonaisuutena hieno ja viihdyttävä. Iltajuhla jatkui hauskanpidon merkeissä pikkutunneille saakka.


 Ruuhikoski haluaa kiittää kaikkia juhlapäivään osallistuneita!

DSC_0175.JPG
Juhlakisassa palkitut (kuvasta puuttuu Janne Saari).


Takaisin uutisiin

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry