25.10.2017
Mietteitä kuluneesta kaudesta

Jälleen on koittanut se aika vuodesta, joka tuntuu joka vuosi tulevan entistä nopeammin: nimittäin aika pistää mennyt kausi pakettiin. Tätä kirjoittaessa ulkona on mitä parhain lokakuinen sää; aurinko paistaa lähes pilvettömältä taivaalta ja kirpeän kylmä ilma ei ole karkottanut innokkaimpia pelaajia kentältä. Väistämättä se talvi sieltä kuitenkin tulee, sen joutuu toteamaan joka vuosi.

Kuluneelta kaudelta päällimmäisenä jäävät mieleen erilaisten kisojen järjestelyt. Esimerkiksi perinteinen juhannusviikon torstain kisa kuuluu aina kauden kohokohtiin rennon tunnelmansa vuoksi. Yhtenä mieleenjäävänä asiana omalla kohdallani on Swingi-lehti, jonka tekemisessä on ilo olla mukana. Jään innolla odottamaan, millaisia juttuja teille keksitään luettavaksi ensi vuonna.

Maailma näyttää täältä tiskin toiselta puolelta hyvin erilaiselta. Kauden aikana tulee elettyä mukana niin pelaajien huippukierroksissa, kuin niissä epäonnisissakin vaiheissa, ja tietenkin sitä tekee kaikkensa, jotta ensiksi mainittuja olisi mahdollisimman paljon. Tässä työssä molemminpuolinen ymmärrys on tärkeää, ja mekään täällä tiskin takana emme pysty vaikuttamaan aivan kaikkeen – edes siihen säätilaan, vaikka kuinka niin toivoisimme.

Työpaikkana Ruuhikoski on vertaansa vailla. Aloitetaan vaikka ihan työympäristöstä; uskaltaisin väittää ettei kovin moni voi sanoa olevansa töissä näin kauniissa miljöössä. Jo siinä vaiheessa kun parkkeeraa autonsa klubitalon taakse, josta on huikeat näkymät väylälle 18, alkaa työpäivä takuuvarmasti hyvällä mielellä (ellei lasketa sitä maaliskuun aamua, jolloin joka paikka oli peilijään peitossa ja sydän pamppaillen sai jännittää, pysähtyykö auto vai liukastellaanko alas jokeen). Toinen tärkeä tekijä on työkaverit, niin caddiemasterit Jenni ja Mikael, kuin kenttähenkilökunta ja ravintolankin väki; heidän ansiostaan töihin tuleminen ei koskaan ole tylsää.

Viimeisimpänä – mutta korostan, että ei todellakaan vähäisimpänä – olette te pelaajat. Loppupeleissä te olette se syy, miksi tätä työtä on niin mukavaa tehdä. Ruuhikoskella on niin hyvä henki pelaajien kesken, että siitä kannattaa pitää kiinni. Seniorit, naiset, midit, juniorit, kuin myös kaikki satunnaiset pelaajat – teitä tulee ihan rehellisesti ikävä talven aikana.

Entä mitä seuraavaksi? Jenni ja Mikael ovat palanneet opintojen pariin, ja itselläni olisi tarkoituksena saada gradu kirjoitettua kevääseen mennessä. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, niin maisterintutkinto pitäisi olla taskussa alkukesästä.

Haikeasta sävystään huolimatta tämä ei ole mikään jäähyväisteksti – ette te minusta vielä eroon pääse. Nähdään siis kauden päättäjäisissä joulukuussa, tai jos ei silloin, niin ensi keväänä!

Hyvää loppuvuotta kaikille EPG:läisille!
Henna Niemi

kuva2


Takaisin uutisiin

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry