11.12.2017
PGA Pro Juha Skyttä vieraili Ruuhikoskella

Liittovalmentaja ja Vierumäen urheilulukion golfvalmentaja Juha Skyttä vieraili 24. - 25.11.2017 Seinäjoella. Vierailulla aiheena oli seuran juniorityö, harjoitustilat, valmennus ja kilpagolf sekä niiden kehittäminen seurassa. Juha Skytän tapaamiseen osallistui EPG:n junioreita, ohjaajia ja ammattivalmentaja.

Vierailun aikana saimme kuulla, kuinka jo nuoresta pitäen junioreilla on tärkeää perusliikuntataidot sekä yleensä fysiikkaharjoittelu lajissa kehittymisen rinnalla. Juniorit pääsivät osallistumaan ennen lajiharjoituksia lämmittelyyn, jossa aktivoitiin ominaisuuksia, joita golf tarvitsee eli otettiin huomioon kehon ja aivojen toiminta kokonaisvaltaisesti. Lisäksi juniorit saivat hyviä harjoitusvinkkejä talvikaudelle esim. puttipeliin.

Juha Skyttä 25.11.2017

Kehittämisideoita vierailun aikana saatiin, kuinka toimintaa seurassamme edelleen voidaan kehittää ja tehdä harjoittelu junioreille sekä muillekin pelaajille hauskaksi ja mielekkääksi, mutta myös jokaiselle omalla tasollaan haastavaksi, jolloin mielenkiinto harjoittelussa ja pelaamisessa säilyy. Aktiivisimmat Ingolfin käyttäjät ovatkin jo varmasti huomanneet uudet ilmoitustaulut, joissa jokainen niin juniorit kuin myös muut pelaajat voivat osallistua puttikisaan sekä haastaa myös kaverinsa mukaan.

Vierailun aikana käytiin myös laajalti läpi valmennuksellisia asioita, kuinka sekä juniorityötä että kilpagolfia voidaan seurassa edelleen kehittää. Erityistä kiitosta seuramme sai talviharjoittelumahdollisuuksista Ingolfissa. Tulevaisuudessa edelleen tullaan tekemään tiivistä yhteistyötä Juha Skytän kanssa asioiden eteenpäin kehittämiseksi.

 


Takaisin uutisiin

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry