11.01.2018
Hoitovastikelaskut ja vuokrapooli

Kauden 2018 hoitovastikelaskut ovat lähteneet postitukseen. Tänäkin vuonna maksun voi halutessaan maksaa myös kahdessa yhtäsuuressa erässä samaa viitenumeroa käyttäen. Tällöin eräpäivät ovat 31.1. ja 31.3.

Maksamisen jälkeen voi osakas kirjata pelioikeuden itselleen Nexgolfissa kohdsaa Omat osakkeet.

Pelioikeuksien vuokrapooli on osakkaiden käytössä tänäkin vuonna. Vuokrapooli mahdollistaa pelioikeuksien vuokraamisen keskitetysti, jolloin halukkaat pelioikeuksien vuokraajat on mahdollista ohjata yhteen markkinapaikkaan.
Homma toimii näin:
• Pelioikeuden vuokralle jättäminen tapahtuu oheisella lomakkeella, joka tulee palauttaa 28.2. mennessä postitse osoitteeseen Etelä-Pohjanmaan Golfkeskus Oy PL 135, 60101 Seinäjoki tai sähköpostilla osoitteeseen jyri.sarvikas(at)ruuhikoskigolf.fi.
• Vuokrapalveluun ei oteta myöhässä jätettyjä tai puhelimitse jätettyjä ilmoituksia.

• EPG Oy vuokraa pelioikeudet eteenpäin hintaan 700 €.

• Osakkaiden, jotka jättävät pelioikeutensa seuran kautta eteenpäin vuokrattavaksi, pitää maksaa hoitovastike eräpäivään mennessä.

• Vuokrapooliin kertyneet rahat jaetaan tasan kaikkien vuokralle jätettyjen pelioikeuksien kesken. Kyseinen summa maksetaan osakkaan tilille viimeistään lokakuun lopussa.
Vuokrapalvelu on täysin vapaaehtoinen ja voimassa toistaiseksi. Yhtiön hallitus päättää jatkosta vuosittain.
Alla vuokrapoolisopimus sekä sopimusehdot.

Vuokrapoolin sopimusehdot (.pdf)

Vuokrapoolisopimus (.pdf)


Takaisin uutisiin

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry