26.01.2018
Ruuhikoskelle uudet ravintoloitsijat

Tervehdys kaikille Ruuhikosken ravintolan asiakkaille!


Olemme yrittäjäpariskunta Kahvila Vohvelihetkestä ja ensi kesänä lähdemme luotsaamaan myös Ruuhikosken ravintolaa. Toiminnan pohjana ovat asiakkaidemme toiveet ja tarpeet. Palvelemme asiakkaitamme suurella sydämmellä ja ammattitaidolla, asiakkaan parasta ajatellen. Tämän saman ajatusmaailman tuomme myös ensi kesänä Ruuhikosken ravintolaan.


Ruuhikosken ravintolan toimintaan tuomme jotain uutta ja jotain vanhaa. Kehitämme toimintaamme mielellämme yhdessä asiakkaidemme kanssa. Olemme tehneet paljon taustatutkimusta Ruuhikosken ravintolan toiminnasta ja kuulleet paljon hyvää. Mielellämme kuuntelemme lisää toiveita miten voisimme yhdessä kehittää ravintolan toimintaa.
Työntekijämme Jenni Mäkelä ottaa pitkänlinjan kokkina vetovastuun Ruuhikosken ravintolan keittiön toiminnasta. Jennin tapaat meillä myös Vohvelihetkessä.


Ensi kesää odottaen
Yrittäjät Tanja & Mikko Eskola
myynti.ruuhikoski@gmail.com

 vohvelihetkiyrittäjät

Kuvassa Jenni Mäkelä sekä Mikko ja Tanja Eskola

Kahvila Vohvelihetki
Tervetuloa viihtyisään ja valoisaan kahden kerroksen kahvilaamme Kalevankadulle Seinäjoelle.
Tarjoilemme kotiruokalounasta arkisin ja ohessa päätuotteemme ovat erikoiskahvit, ruokaisat makeat ja suolaiset vohvelit, täytetyt letut, jäätelöannokset, terveellisiä salaatteja unohtamatta.
Allergia ruokavaliot ovat myös lähellä sydäntämme, lastemme omakohtaisten kokemusten pohjalta ja se näkyy myös Kahvilamme valikoimassa. Meiltä saat myös gluteenittoman, munattoman, maidottoman vohvelin joka on varmasti herkullinen.
Haluamme antaa asiakkaille kauniin ja viihtyisän kahvilakokemuksen. Hyvä asiakaspalvelu ja hurttikin huumori kuuluu työympäristöömme ja saa niin asiakkaat sekä työntekijämme viihtymään.
Meille tuoreus on tärkeää ja siksi vohvelimme valmistetaan aina tilauksen jälkeen. Meillä vohvelit palvellaan asiakkaille aina pöytiin tarjoiluna.
Kahvilaan on helppo tulla myös vaunujen kanssa. Lapsille on pieni leikkipaikka alakerrassa, jossa voi piirrellä tai leikkiä leluilla. Yläkerrasta löytyy suurin osa istumapaikoistamme ja mukavat sohvatilat kutsuvat viihtymään.
Kahvilassamme on kabinetti jonka voit varata kokouksia, syntymäpäiviä sekä muita yksityistilaisuuksia varten.
Haluamme tarjota asiakkaillemme rauhallisen hetken kahvilassamme maistuvien ruokien ja juomien kera.
www.vohvelihetki.fi


Takaisin uutisiin

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry