20.02.2018
Keskustelutilaisuus osakkaille ja uusi työryhmä

Viime syksyn yhtiökokouksessa hallitus sai tehtäväkseen perustaa työryhmän, jonka tehtäväksi asetettiin pohtia mahdollisuuksia muutokseen yhtiön rakenteeseen/ omistamisen rakenteeseen tulevaisuudessa. Alkuvuoden aikana on otettu paljon yhteyksiä henkilöihin, joilla on katsottu olevan annettavaa ryhmän työskentelyyn. Ryhmään on nyt lupautunut muutamia henkilöitä ja sen työskentely alkaa lähiaikoina. Tällä hetkellä ryhmään kuuluu Mika Koivupuisto, Pasi Haaramäki, Martti Lepistö ja Jari Myllymäki. Ryhmän sihteerinä ja esittelijänä toimii toimitusjohtaja Jyri Sarvikas. Ryhmä on vapaa täydentämään itseään uusilla henkilöillä niin päättäessään.

Samalla on päätetty pitää osakkaille avoin keskutelutilaisuus, jossa käydään läpi mitä yhtiössä on aiheen tiimoilta tähän asti tehty tai suunniteltu. Samalla pyritään vastaamaan velloviin kysymyksiin mm. "osakkeiden lepäämään jättämisestä", "miksei meillä tehdä näin kun muuallakin tehdään" ja muuhun sellaiseen. Asia on tällä hetkellä vireillä monessakin golfyhtiössä, joten näitäkin tilanteita käydään läpi.

Olemme esittäneet kutsun kahdelle aiheeseen perehtyneelle taholle tulla kertomaan meille näkemyksiään aiheesta. Tilaisuuden aikataulu tiedotetaan, kunhan saadaan sopiva ajankohta järjestymään.

Hallitus


Takaisin uutisiin

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry