17.04.2018
Junnujen harjoitus-/pelimatka 21-22.4!

Hei kaikille!

Junnut lähtevät Pro Mika Sormusen ja seuraohjaaja Erkki Paavolan johdolla harjoitus-/pelireissulle Etelä-Suomen lämpöön...

Lähtö tapahtuu lauantaiaamuna 21.4 klo 8.30 hotelli Sorsanpesän pihasta. Ensimmäinen pysäkki on Parkanossa johon pysähdymme kahville. Siitä matka jatkuu kohti Nokian River Golfia, jossa ensimmäiset lähtöajat ryhmälle on varattuna klo 12.30. Pelaamme 9 reikää, jonka jälkeen ruokailemme ja siirrymme mahdollisesti rangelle harjoittelemaan ennenkuin suuntaamme nokan kohti Tuusulaa ja hotelli Krapia, johon seurue majoittuu. Kannattaa siis varata eväsrahaa tai ottaa eväät mukaan jotka voi hotkaista ennen kierrokselle lähtöä. Joka tapauksessa kannattaa syödä kunnon aamiainen ennen reissuun lähtöä. Sunnuntaina aamupalan jälkeen suuntaamme kohti Hämeenlinnaa ja Hattula Golfia, jossa meidän ensimmäiset lähtöajat ovat varattuina klo 11.10 ja toiselle "ysille" 13.30. Kotiin pääsemme lähtemään arvion mukaan n.klo 17 ja Seinäjoella olemme n.klo 20.30. Alunperin meidän piti pelata Tuusulassa, mutta kenttä ei ehtinyt aueta. Siitä syystä majoitus on siellä.

Reissuun kuuluu:

Kuljetus, majoitus, 1 lämmin ruoka molempina päivinä, hotellin aamiainen, green feet sekä poletit. Omavastuu (50€) laskutetaan reissun jälkeen

Muuta huomioitavaa:

Ei kannata ottaa isointa bägiä joka varastosta löytyy vaan mieluummin kantobägi, jotta saadaan kaikki hyvin mahtumaan autoihin, tietysti säätä kannatta seurata ja ottaa sen mukainen varustus. Mukana on ehdottomasti hyvä olla muutama pelisilmä sekä reippaasti oikeaa asennetta... ;)

-Mika-


Takaisin uutisiin

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry