24.04.2018
Keväiset terveiset

Heippa vaan ja hyvää kevättä Ruuhikosken pelaajille ja kaikille, jotka tätä sattuvat lukemaan! Monia varmasti kiinnostaa, ketä meitä tulee tänä vuonna klubilla teitä palvelemaan. Ajattelin siis kirjoittaa tässä kuulumisia meiltä kaikilta sekä kertoa, millaisten muutosten kera uuteen kauteen ollaan menossa.

Kaikille tuttu Mikael Mäki-Töyli jatkaa caddiemasterina jo neljättä kautta. Mikael opiskelee liiketaloutta Seamkissa, ja ensimmäinen vuosi on juuri lusittu läpi. Kentällä Mikaelia tullaan varmasti näkemään paljon, sillä tavoitteena on pelata kesällä ahkerasti golffia. Syksystä kevääseen tuli vietettyä enemmän aikaa salibandyn merkeissä, vaikka toki jonkin verran tuli golfiakin harjoiteltua talvella.

”Tästä kun pääsee ulos lyömään ja pelaamaan niin parhaiten näkee, mihin se pallo kaartaa, pitkälle ainakin”, toteaa Mikael ja toivottaa hyvää ja innokasta golfkesää kaikille.

Uutena vahvistuksena meillä aloittaa Joni Viinikka. Tai no, uutena ja uutena, Joni on nimittäin työskennellyt caddiemasterina Ruuhikoskella kesällä 2011, joten saattaa olla monille tuttu kasvo. Joni opiskelee Itä-Suomen yliopistossa opettajaksi ja Mikaelin tapaan pelaa ahkerasti golfia. Golfiin Joni tutustui alunperin isänsä bägin päällä kärryissä kulkien ja green cardin hän suoritti ala-asteella.

”Hyvää kevättä kaikille Ruuhikoskelaisille, ja nähdään kesällä!” toivottaa Joni.

Minä, eli Henna Niemi, olen myöskin täällä jo neljättä vuotta ja tänä vuonna palvelupäällikön roolissa. Viime syksynä taisin lupailla saavani maisterinpaperit kauden alkuun mennessä, mutta niitä saa odotella vielä pari kuukautta. Gradu lähtee ensi viikolla palautettavaksi eli siinä mielessä homma on jo paketissa. Joskus elämä yllättää, ja päädyinkin alkuvuodesta viestintätöihin Maaseutuvirastoon tänne Seinäjoelle. Sieltä tarttui mukaan paljon uusia ideoita, joita yritän toteuttaa täällä Ruuhikoskellakin, etenkin viestinnässä.

Meillä on siis jälleen kerran asiantunteva ja innokas tiimi kasassa, ja tätä hommaa lähdetään tekemään tälläkin kaudella asiakaspalvelulähtöisesti ja pelaajia kuunnellen.

Nähdään Ruuhiksella!

Terveisin,
Henna
Palvelupäällikkö

IMG_6112.JPG
Kuvassa vasemmalta: Mikael Mäki-Töyli, Joni Viinikka ja Henna Niemi.


Takaisin uutisiin

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry