02.06.2018
Kilpailujen toiveista

Kevään kilpailuissa ja aiempinakin vuosina havaittujen ongelmien vuoksi otetaan Ruuhikoskella käyttöön tiukempi linjaus koskien kilpailujen toiveita. Näillä toiveilla tarkoitetaan siis kaikkia kilpailujen lähtöluetteloon liittyviä toiveita, kuten tietyn lähtöajan tai peliseuran pyytämistä.

Vastaisuudessa toiveista otetaan huomioon ainoastaan aikainen/myöhäinen lähtöaikatoive, joka pelaajan on itse mahdollista valita Nexgolfissa ilmoittautumisen yhteydessä. Eli mikäli pelaaja toivoo esim. aikaista lähtöaikaa, niin pelaaja arvotaan lähtölistan alkupuolelle muiden aikaisen lähtöaikatoiveen ilmoittaneiden kanssa. Tämä ei kuitenkaan aina tarkoita pääsyä ensimmäisiin lähtöryhmiin, sillä aikaisia lähtöaikatoiveita voi olla monella.

Poikkeustilanteissa voimme käyttää harkintaa ja sallia jokin lähtölistaan liittyvä toive, mikäli pelaajalla on siihen painava syy. Lähtökohtaisesti kuitenkaan emme ota tällaisia toiveita enää vastaan.

Kari Rytkönen
Kapteeni


Takaisin uutisiin

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry