03.06.2018
Muistettavaa tuloskorttien täyttämisestä

Nyt kun kausi on saatu kunnolla käyntiin ja kilpailujakin on kertynyt jo useita, niin on aika muistutella teitä pelaajia tuloskortteihin liittyvistä käytännöistä. Tämä on asia, joka aiheuttaa harmaita hiuksia joka kesä, sillä valitettavan usein esimerkiksi kilpailujen tuloskorteissa on puutteita. Usein tulee vastaan sellainen tuloskortti, jossa jokin numero on merkitty epäselvästi. Muistattehan siis merkitä korttiin numerot selkeällä käsialalla!

Toinen silloin tällöin ongelmia aiheuttava asia on tuloksien muuttamisen vaatiminen jälkikäteen. Kun pelaaja kilpailukierroksen jälkeen tarkistaa korttinsa, sekä allekirjoittaa ja palauttaa sen, kortti on tällöin pelaajan hyväksymä ja siihen ei sen jälkeen tehdä enää muutoksia (golfsäännön 6-6 d mukaisesti). Tarkistakaa siis korttinne huolellisesti ennen kuin palautatte ne tuloslaskentaa varten, sillä syötettyä tulosta ei voida muuttaa jälkikäteen, ellei kyseessä ole itse tulostensyötössä tapahtunut virhe.

Viimeisenä asiana haluaisin muistuttaa aukioloaikojen ulkopuolella postilaatikkoon jätettyjen tuloskorttien merkitsemisestä. Jos haluat, että syötämme tuloskorttisi tasoituskierroksena, merkitsethän korttiin oman nimesi tai jäsennumerosi selkeällä käsialalla! Tällä tavalla meidän ei tarvitse ryhtyä salapoliisihommiin selvittääksemme, kenen tuloskortti on kyseessä ;)

Mukavia pelihetkiä ja lisää aurinkoisia golfsäitä toivottelee,
Henna


Takaisin uutisiin

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry