18.06.2018
Ruuhikoskella tapahtuu – viikko 25

Hei vaan kaikki golffarit! Meille on tähän mennessä suotu loistavia golfsäitä, ja niiden myötä pelaajamäärät ovat olleet korkeat alkukaudesta. Pelaajia, sekä omia että vieraita, on ollut yli 900 enemmän kuin viime vuonna samaan aikaan!

Alkava viikko, joka on samalla myös juhannusviikko, on Ruuhikoskella täynnä monenmoista tapahtumaa.

Maanantaina 18.6. meillä pelataan junioreiden Future Tourin osakilpailu, jossa on mukana pelaajia niin meiltä kuin lähiseuroistakin. Kyseessä on golfliiton järjestämä juniorikiertue, jolla opetellaan kilpapelaamista kannustavassa ilmapiirissä. Kilpailu pelataan maanantaina klo 9 alkaen.

Senioreiden viikkokisa pelataan normaalisti tiistaina, mutta naisten viikkokisasta on tällä viikolla tauko torstain juhannuskisan vuoksi.

Torstai-iltana on vuorossa perinteinen ja odotettu iltakisa Midnight Golf. Kisa on ollut joka vuosi erittäin suosittu, ja tälläkin kertaa se tuli täyteen jo kauan ennen ilmoittautumisen päättymistä. Nyt vain toivotaan, että säät suosivat torstaina!

Juhannusaaton ja -päivän olemme avoinna poikkeuksellisesti 7.30-16.00. Toki pelaajatilanne otetaan huomioon iltapäivän aukiolossa!

Sunnuntaina on vuorossa toinen perinteinen juhannuskisa, kolmen hengen Juhannusscramble! Kisaan mahtuu vielä joukkueita, joten ole nopea! Tänä vuonna mukana on erikoiskilpailu, jossa parhaasta joukkueen nimestä saa palkinnon.

Kentänhoidonkin puolella tapahtuu viikolla 25: bunkkereita siistitään ja greeneille tehdään viiltoilmastusta. Lannoitukset tehdään maanantaina ja keskiviikkona.

Toimitusjohtaja Jyri Sarvikas on lomalla viikon 25, joten hänet tavoittaa jälleen juhannuksen jälkeen.

Ps. muistuttelen edelleen Matrix-viikkokisoista, joita kannattaa pelata ahkerasti! Nimittäin syksyn finaalista kolme EPG:läistä lähtee Turkkiin ;)

- Henna


Takaisin uutisiin

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry