25.06.2018
Ruuhikoskella tapahtuu - viikko 26

Hei vaan golffarit! Juhannus on nyt juhlittu ja on aika suunnata taas katseet alkavaan viikkoon.

Tiistaina ja torstaina pelataan jälleen normaalisti seniorien ja naisten viikkokisat. Yritystapahtumiakin on tällä viikolla kaksin kappalein: keskiviikkona JymyJussien ja perjantaina PEABin kilpailut. Viikonloppuna kentällä ei ole kisoja, joten kaikki lähdöt ovat varattavissa.

Kuten moni varmasti on huomannut, on väylän 18 vieressä oleva joenrantaterassi kunnostettu. Nyt terassi on saanut nimikilpailun tuloksena myös nimen: Bar 19!

Kentänhoidosta sen verran, että tänään eli maanantaina greenit pystyleikataan. Huomenna tiistaina suoritetaan greenien hiekoitus ja harjaus.

Juhannuksen jälkeen klubitalon aukioloajat ovat muuttuneet. Loppukesän olemme avoinna klo 7 – 20, ravintola tavalliseen tapaan klo 8 – 21.

Lopuksi haluaisin vielä muistuttaa hieman yli viikon päässä häämöttävästä 24H Golfista! Seuramme junioreiden hyväksi pelattava golfmaratooni tarvitsee juuri sinun tukeasi! Käy lukemassa lisätiedot Nexgolfissa ja ilmoittaudu tukijaksi 😊

- Henna


Takaisin uutisiin

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry