02.07.2018
RUUHIKOSKELLA TAPAHTUU – VIIKKO 27

Heippa kaikille, taas on perinteisen viikkokatsauksen aika!

Viikko 27 lähtee käyntiin vauhdilla, sillä heti tänään alkaa 24H Golf -hyväntekeväisyystapahtuma! Kello 12.00 lähtevät vuorokaudeksi kenttää kiertämään Juha Kallantie ja Mikael Mäki-Töyli, sekä heidän seuranaan vuorottelevat midipelaajat. Tapahtumaan on ilmoittautunut yksityisiä tukijoita 35, mikä on enemmän kuin viime vuonna. Suuri kiitos kaikille tukijaksi ilmoittautuneille! Tapahtuma ei vaikuta normaaliin pelaamiseen muuten kuin siten, että 24H-pelaajat tulee päästää kentällä ohi.

Senioreiden ja naisten viikkokisat ovat tauolla koko heinäkuun, joten tällä viikolla niitä ei siis pelata. Matrix-viikkokisoja voi kuitenkin pelata koko heinäkuun!

Keskiviikkona pelataan junioreiden lyöntipelimestikset, joihin tarvittaisiin vielä lisää ilmoittautumisia. Eli kaikki juniorit rohkeasti mukaan!

Perjantai-iltapäivästä pelataan midien ja naisten kisa yhteislähtönä klo 16.30, joten lähtöaikoja on sen vuoksi perjantaina suljettu.

Sunnuntaina puolestaan on luvassa avio- ja avopareille tarkoitettu Moment Advisor Cup! Kisa pelataan foursomena, ja startti on yhteislähtönä klo 16. Ilmoittautumisaikaa on torstai-iltaan saakka.

Uutuutena kentänhoitoon liittyen on klubitalon infonäytöissä pyörivä kentänhoito-info! Siitä näet tiivistettynä kyseisen viikon kentänhoidon toimet leikkuupäivistä greenien nopeuksiin.

Hyvää alkavaa viikkoa toivottelee,
Henna

natri2


Takaisin uutisiin

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry