09.07.2018
RUUHIKOSKELLA TAPAHTUU – VIIKKO 28

Heippa golffarit! Nyt olisi taas tarjolla infoa alkavasta viikosta.

Kilpailujen suhteen alkuviikko on hiljainen, ainoastaan keskiviikkona pelataan Shoot Out-iltakisa. Osallistujia kisaan kaivataan lisää, jotta kaikki sarjat toteutuisivat! Katso lisätiedot kilpailukalenterista.

Senioreiden ja naisten viikkokisojen ollessa tauolla suosittelen kaikkia tulemaan mukaan Matrix-viikkokisaan, johon voi osallistua myös nyt heinäkuussa. Matrix-kierroksia on pelattu tähän mennessä jo hienosti, mutta lisää osallistujia kaivataan, että saataisiin kunnon kilpailu aikaiseksi palkintomatkasta :)

Tangomarkkinat valtaavat Seinäjoen loppuviikosta ja lauantaina onkin aika perinteiselle Tango Openille! Kisaa sponsoroi tänä vuonna Ilkka, ja luvassa on tuttuun tapaan kisan parhaimmiston palkitseminen tangokadulla. Ilmoittautumiset torstaihin klo 18 mennessä, ole nopea!

Tällä viikolla Ruuhikoskella järjestetään Pingin ja Mizunon demopäivät. Pingin mailoihin pääsette tutustumaan perjantaina 13.7. klo 13-17 ja Mizunon mailoihin sunnuntaina 15.7. kello 10-14. Demopäivät tarjoaa Birdieman Oy. 

Kenttähenkilökunta on asentanut osaan golfkärryistä sateenvarjotelineet sadekelin pelaamista helpottamaan. Kenttähenkilökunnalta tuli myös pieni toive: asettakaa lipputangot varoen greenille, että niissä olevat prismat eivät vahingoittuisi!

Ravintolan väki haluaisi infota teitä pelaajia siitä, että klubitaloon sisälle sekä terassille on tuotu astioiden palautuspisteet. Tuottehan ystävällisesti astianne näihin palautuspisteisiin, etteivät roskat pääse tuulen mukana leviämään. Pidetään yhdessä klubitalon ympäristö siistinä :)

Hyvää viikonalkua toivottaa,
Henna

13
24H Golfia pelattiin näissä maisemissa viime viikolla. Kuva: Antti Flander

 


Takaisin uutisiin

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry