08.07.2018
Moment Adviser Cup 2018

Ruuhikoskella pelaajat nauttivat tänään hienosta säästä ja kilpailusta. Tänään pelattiin Moment Adviser Cup, joka on perinteinen avio- ja avopareille tarkoitettu parikilpailu. Pelimuotona oli tasoituksellinen foursome. Voittajaparille jaettiin ikuisesti kiertävä kiertopalkinto vuodeksi haltuunsa. Tämän vuoden kilpailussa kiertopalkinnon ja kilpailun voittivat Seppo Malkamäki ja Kaarina Malkamäki nettotuloksella 74.

Myös parhaan tuloksen tehnyt senioripari palkittiin ikuisesti kiertävällä kiertopalkinnolla. Sepon ja Kaarinan voiton myötä myös senioriparin kiertopalkinto annettiin Sepon ja Kaarinan haltuun. Kolmen parhaan parin palkittujen joukossa olivat myös toiseksi tulleet Anna-Kaisa Koitto ja Timo Luukko tuloksella 75, sekä kolmanneksi sijoittuneet Mauri Myllymäki ja Pirjo Myllymäki samalla tuloksella 75.

Kilpailun erikoiskilpailuina olivat väylällä 11 pisin draivi sekä väylällä 4 lähimmäksi lippua. Pisimmän draivin löi Tanja Vesala ja lähimmäksi lippua pallon onnistui lyömään Vesa Mattila (6,90m). Ruuhikoski kiittää kaikkia kilpailuun osallistuneita ja onnittelee palkittuja! Kiitos myös Moment.

Moment 


Takaisin uutisiin

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry