11.07.2018
GoGolfin kilpailuja Ruuhikoskella

Ruuhikoski on tänä vuonna yksi Gogolfin pääyhteistyökentistä, ja tämän yhteistyön myötä meillä järjestetään kesän aikana kolme GoGolfin tapahtumaa!

Ensimmäinen, Big Bang Tour -osakilpailu, pelataan meillä jo parin viikon päästä, 21. heinäkuuta! Kiertueen jokaisessa kisassa on jokin erikoinen pelimuoto, meillä se on kierros neljällä mailalla. Kisan voittaja pääsee marraskuussa 2018 järjestettävälle matkalle Turkin Sirene Belekiin! Matkan lisäksi kisassa on paljon erikoiskilpailuja, joista voi voittaa tuotepalkintoja. Big Bang Tourin osallistumismaksu on EPG:n pelioikeutetuilta 29 € (sis. lounaan ja giveaway-paketin) ja muilta 59 €.

Elokuun viimeisenä viikonloppuna pelataan After Work- ja Guide Tour-tapahtumat! Perjantai-illalla 24.8. pelataan After Work Tour, joka on rento yhdeksän reiän kisa. Pelimuotoina ovat tasoituksellinen pistebogey sekä tasoitukseton lyöntipeli, ja pelaaja on automaattisesti mukana molemmissa. Tapahtumassa on myös hauskoja erikoiskilpailuja, ja se sopii rennon tunnelmansa vuoksi erityisen hyvin myös aloittelijoille! Kisan hinta EPG:n pelioikeutetuille on 19 € ja muille 39 €. Kisamaksu sisältää ruuan ja giveaway-paketin.

Saman viikonlopun lauantaina, 25.8., pelataan Guide Tour! Luvassa on 18 erikoiskilpailua, joista jokaisessa on palkintona green fee-paketteja muille GoGolfin yhteistyökentille. Lisäksi kisassa on pistebogeysarja, jonka voittaja pääsee palkintomatkalle Espanjaan, La Finca Golf Resortiin! Kuten After Work, myös tämä kisa sopii erittäin hyvin aloittelijoillekin. Kisan hinta pelioikeutetuilta 29 €, muilta 50 €.

Luvassa on siis rentoa meininkiä, huikeita palkintoja ja mielenkiintoisia erikoiskisoja. Kaikkiin GoGolfin kisoihin ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa www.gogolf.fi/kiertueet


gogolf


Takaisin uutisiin

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry