16.07.2018
RUUHIKOSKELLA TAPAHTUU – VIIKKO 29

Hyvää helteistä maanantaita! Jälleen olisi perinteisen viikkoinfon aika – kai tätä voi jo perinteiseksi kutsua, kun kuukauden verran on tätä tullut kirjoiteltua ;)

Heti alkuun haluaisin muistuttaa teitä pelaajia asiasta, jossa on havaittu hieman puutteita viime aikoina. Kenttähenkilökunnalla on työnteossa etuoikeus kentällä. Eli jos näet väylällä kenttätyöntekijän, odota hänen antamaansa merkkiä (esim. käden heilautus) ennen kuin lyöt.

EPG Oy:n hallituksen perustama, yhtiön rakennetta pohtiva työryhmä kokoontuu jälleen tällä viikolla.

Kilpailuja on tällä viikolla ainoastaan kaksi. Tiistaina pelataan suunnistajille tarkoitettu Fin5 -golfkisa, joka liittyy Seinäjoen alueella järjestettävään Fin5-suunnistusviikkoon. Kisa ei kuitenkaan sulje lähtöjä kuin tunnin verran.

Lauantaina pelataan kesän kolmesta GoGolfin kisasta ensimmäinen, Big Bang Tour. Kisan pelimuoto on virkistävän erilainen – kierros neljällä mailalla! Pääpalkinnon eli Sirene Belekin-matkan lisäksi luvassa on hauskoja erikoiskilpailuja. Ilmoittaudu mukaan GoGolfin sivuilla. Kisa pelataan yhteislähtönä klo 10.

Tämän kauden toinen Swingi olisi tarkoitus saada ulos loppuviikosta! Tiedossa on jälleen kerran juttuja kiinnostavista ja ajankohtaisista aiheista. Myös järjestämämme kuvakilpailu on päättynyt, ja parhaat kuvat esitellään Swingin yhteydessä.

Hyvää viikonalkua ja nautitaan näistä keleistä niin kauan, kun ne kestävät!
- Henna

IMG_7186.JPG


Takaisin uutisiin

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry