23.07.2018
RUUHIKOSKELLA TAPAHTUU – VIIKKO 30

Heippa! Taas olisi luvassa infoa alkavan viikon ajankohtaisista asioista.

Tänään eli maanantaina iltapäivällä EPG kohtaa Vaasan golfin seuraottelun merkeissä. Siihen osallistuu kummastakin seurasta 26 pelaajaa, ja he pelaavat vastakkain niin single- kuin paripeleissäkin. Seuraottelun takia iltapäivällä ja illalla on lähtöjä suljettu.

Lauantaina pelataan Junnujen Tuki Open yhteislähtönä kello 14. Kisa pelataan kahdessa sarjassa, yleinen lyöntipeli 0-12 ja yleinen pistebogey 13-36. Ilmoittautumisaikaa on torstaihin klo 18 saakka, ilmoittaudu mukaan ja tule viettämään rentoa kisapäivää! Kilpailun jälkeen on luvassa ruokailu, jonka aikana pelaajia viihdyttää esiintyjä.

Muistuttelen vielä teitä pelaamaan ahkerasti Matrix-viikkokisoja, joita voi pelata 2.9. asti. Kisan rankingiin otetaan huomioon kuuden parhaan viikon tulos, joten jos aloitat tällä viikolla niin ehdit vielä kerätä pisteitä!

Greenien nopeudet mitattiin tänään greeneillä 1 ja 9. Nopeus on 2,5m eli nopeahko/nopea.

Kauden toinen Swingi julkaistiin viime viikolla, ja sen yhteydessä pyysimme palautetta ja juttuvinkkejä. Eli jos sinulla on mielessä jokin aihe, josta haluaisit meidän kirjoittavan seuraavassa Swingissä, tai palautetta Ruuhikosken viestinnästä yleisesti, niin sana on vapaa! Palautteen antaneiden kesken arvotaan 30e lahjakortti Pro shopiin. Palautelomakkeen löydät täältä.

Hyvää viikonalkua kaikille!
- Henna


Takaisin uutisiin

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry