30.07.2018
RUUHIKOSKELLA TAPAHTUU – VIIKKO 31

Hyvää maanantaita!

Heinäkuun viimeisiä päiviä viedään ja loppuviikosta siirrytäänkin jo elokuuhun. Se tarkoittaa myös viikkokisojen paluuta kuukauden tauon jälkeen! Naisten viikkokisat jatkuvat jo tämän viikon torstaina, senioreiden sitten ensi viikolla.

Kisoja on tällä viikolla luvassa muutama. Torstaina pelataan Kotijoukkueen kutsukisa. Perjantai-iltapäivällä starttaa Midien PRP-Cupin kuudes osakilpailu, jonka ilmoittautuminen on käynnissä. Sunnuntaina on luvassa muutaman vuoden tauon jälkeen kisakalenteriin palaava Naiset Haastaa Texas Scramble! Kyseessä on texas scramble, jossa joukkueen muodostaa nainen ja kaksi hänen kutsumaansa miestä.

Kentänhoidon puolelta sellaista infoa, että greenit on pystyleikattu ja hiekoitettu tänään. Huomenna eli tiistaina greenit lannoitetaan, joten silloin niitä ei leikata. Huomenna aloitetaan myös polkujen kunnostustyöt, johon sisältyy mm. polkujen pidentämistä ja reunojen siistimistä. Työ suoritetaan kaivinkonetyönä.

Muistattehan käydä antamassa meille palautetta tai juttuvinkkejä liittyen Ruuhikosken viestintään! Palautteen antaneiden kesken arvotaan pro shop-lahjakortti. Palautelomakkeen löydät täältä.

Hyvää viikkoa toivottaa,
Henna


Takaisin uutisiin

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry