13.08.2018
RUUHIKOSKELLA TAPAHTUU – VIIKKO 33

Hei taas golffarit!

Alkava viikko on Ruuhikoskella täynnä monenmoista tapahtumaa.

Tiistaina pelataan tavalliseen tapaan senioreiden viikkokisa, kuin myös torstaina naisten.

Keskiviikkona meillä pelataan Eepeen kutsukilpailu, jonka vuoksi lähtöjä on suljettu päivällä.

Perjantaina starttaa kesän kenties jännittävin viikonloppu, kun on aika ratkoa EPG:n lyöntipelimestarit vuosimallia 2018. Miesten sarja aloittaa urakkansa perjantai-iltapäivällä, ja he pelaavat jokaisena päivänä. Lauantaina ja sunnuntaina pelaavat naiset sekä osa seniorimiehistä. Sunnuntaina pelaavat seniorinaiset ja seniorimiesten M75-sarja. Kisaan ehtii vielä ilmoittautua mukaan keskiviikkoon saakka! Jos et halua pelata, niin tule ehdottomasti paikan päälle kannustamaan muita.

Mestaruuskisojen vuoksi lauantai ja sunnuntai ovat lähes kokonaan suljettuja, mutta ei hätää! Kuortane Golfissa EPG:n jäsenet pääsevät pelaamaan hintaan 20e / päivä silloin, kun meillä on kisoja.

Kentällä tehdään alkuviikosta viheriöiden ilmastointi. Viikonlopun mestaruuskisoihin valmistaudutaan nopeuttamalla viheriöitä mm. jyräämällä ja leikkaamalla.

Tänään käynnistyi kesän toiseksi viimeinen alkeiskurssi, viimeinen pidetään 25.-26.8. Jos kurssin suorittaa aloittelijan paketilla nyt loppukuusta, jatkuu siihen kuuluva pelioikeus myös ensi kaudella! Eli jos tunnette jonkun potentiaalisen uuden golffarin, niin kannattaa vinkata tästä!

Hyvää viikonalkua!
-Henna

 


Takaisin uutisiin

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry