20.08.2018
RUUHIKOSKELLA TAPAHTUU – VIIKKO 34

Hyvää maanantaita EPG:läiset!

Lyöntipelimestaruus-viikonlopusta on selvitty. Kiitos kaikille mukana olleille, pelaajia oli enemmän kuin monena viime vuotena!

Tässä taas hieman infoa alkavasta viikosta.

Tiistaina ja torstaina pelataan jälleen tavalliseen tapaan senioreiden ja naisten viikkokisat. Keskiviikkona saamme vieraaksemme neljäkymmentä Nokia River Golfin senioria! Yritystapahtumiakin on kaksi: tänään maanantaina FinCap-scramble, ja torstaina ARE-kutsukilpailu.

Viikonloppu onkin sitten oikein GoGolf-tehoviikonloppu! Perjantai-illalla pelataan hauska ja rento yhdeksän reiän After Work-kisa, jossa voit toivoa haluamasi peliryhmän. Lauantaina vuorossa on Guide Tour, jossa jokaisella väylällä on jaossa green fee-paketteja GoGolfin pääyhteistyökentille. Kisan voittaja pääsee palkintomatkalle Espanjaan. Vielä ehtii ilmoittautua mukaan!

Pelaajamääristä, etenkin vieraspelaajien osuudesta, on tullut kyselyitä. Jos verrataan viime vuoden pelaajamääriin vastaavalta ajalta, ollaan tänä vuonna kokonaismäärässä vajaa 200 pelaajaa jäljessä. Tämä johtuu heinäkuun hellesäistä, jolloin päivisin kenttä oli välillä ihan tyhjä. Lähtöjä on kokonaisuudessaan ollut hieman yli 18 600. Vieraspelaajien suhteen olemme viime vuotta edellä, sillä tähän mennessä vieraspelaajia on ollut lähes 250 enemmän kuin viime vuonna vastaavana aikana. Toivottavasti hyvät golfsäät jatkuvat vielä pitkälle syksyyn, jotta saamme viime vuotta kiinni kierrosten määrässä!

Hyvää viikonalkua!
-Henna


Takaisin uutisiin

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry