21.08.2018
Me työskentelemme Ruuhikoskella - esittelyssä Mikko Eskola

Golfkentällä käydessänne te pelaajat kohtaatte monia meillä työskenteleviä henkilöitä niin toimistossa, kentällä kuin ravintolassakin. Nyt otammekin tavaksi esitellä joka viikko jonkun golfyhteisössä työskentelevän henkilön. Keitä he ovat, mitä heidän työnkuvaansa kuuluu, mitä he tekevät golfkentän ulkopuolella?

Ensimmäisenä vuorossa on uutta klubiravintolaa pyörittävä Mikko Eskola, jonka me kaikki olemme Ruuhikoskella nähneet – ja varmasti myös kuulleet.

Mikko Eskola häärää Ruuhikosken ravintolassa yrittäjänä yhdessä vaimonsa Tanjan kanssa. Mikon tavaramerkkejä ovat lippa taaksepäin päässä oleva Ruuhikosken lippis ja se, että mies puhuu lähes taukoamatta.

Ruuhikoskella työskentelyn Mikko aloitti kauden alussa, kun hän aloitti vaimonsa kanssa klubitalolla uusina yrittäjinä. Työnteko golfkentän läheisyydessä on maistunut hyvin.

- Urheiluympäristössä työskentely on kivaa, koska olen urheillut koko ikäni. Golfin pelaajat ovat rentoa porukkaa ja tulen hyvin toimeen heidän kanssaan, Mikko kertoo.

Ensikosketuksen golfiin Mikko sai Nokialla asuessaan, mutta varsinainen pelaaminen alkoi kesäkuussa green cardin suorituksen myötä. Mikon golfura on ollut nousujohteinen: tasoitus tippui samantien 23:een ja jopa midi-kisasta irtosi pistebogey-sarjan voitto.

- Pitkän frisbeegolftaustan vuoksi golf tuntui luontevalta. Osa säännöistä on samoja, ja myös pitkä jääkiekkotausta helpotti mailan käytön oppimista, Mikko selittää.

Vapaa-ajallaan Mikko on ahkera kalastaja, ja kaveriporukan kanssa tuleekin tehtyä kalastusreissu pari kertaa vuodessa. Suuri osa vapaa-ajasta kuluu kuitenkin perheen kanssa.

Mikon tapaat siis Ruuhikosken ravintolasta! Jatkamme henkilöiden esittelyä ensi viikolla, pysykää kuulolla :)

 IMG_7503.JPG

Takaisin uutisiin

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry