27.08.2018
RUUHIKOSKELLA TAPAHTUU – VIIKKO 35

Hyvää maanantaita EPG:läiset!

Elokuun viimeistä viikkoa viedään! Tässä tulee taas infoa viikon tapahtumista ja muista yleisistä asioista.

Seniorien ja naisten viikkokisat pidetään jälleen normaalisti tiistaina ja torstaina. Lauantaina on vuorossa perinteinen Raideri/Solheimi Kuppi, jossa pelaavat vastakkain kanta-Seinäjoen ja maakunnan joukkueet. Viime vuonna maakunnan joukkue vei voiton, kuinka käy tällä kertaa?

Sunnuntaina on vuorossa kisa, jollaista ei aiemmin ole nähty Ruuhikosken kisakalenterissa: Team Special. Kyseessä on kisa, joka on samalla sekä yksilö- että neljän hengen joukkuekisa. Katso tarkemmat tiedot kilpailukalenterista ja ilmoittaudu mukaan tähän uuteen ja hauskaan pelimuotoon!

Muistutuksena vielä, että tämä viikko on viimeinen, jolloin voi pelata Matrix-viikkokisaa! Viikkokisan finaali pelataan 9.9., joten voit vielä päästä mukaan finaaliin jos pelaat kierroksen tällä viikolla.

Yksi asia josta haluaisin kaikkia pelaajia muistuttaa on rangepallot! Ruuhikosken väyliltä löytyy silloin tällöin rangepalloja, jotka on tarkoitettu vain rangella harjoitteluun. Niiden vieminen rangen ulkopuolelle on ehdottomasti kielletty!

Tulevana viikonloppuna kuukausi vaihtuu, ja sen myötä siirrymme syyskuun aukioloaikoihin. Klubitalo on alkukuusta avoinna klo 8-20, loppukuun aukioloajoista tiedotamme myöhemmin.

Hyvää elokuun viimeisen viikon alkua!
-Henna


Takaisin uutisiin

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry