28.08.2018
Me työskentelemme Ruuhikoskella - esittelyssä kenttätyöntekijät Lassi ja Jan-Markus

Viime viikolla aloitimme uuden juttusarjan, jossa esittelemme viikottain meillä Ruuhikoskella työskenteleviä ja vaikuttavia henkilöitä. Tällä kertaa on vuorossa kentänhoidossa kesällä työskennelleet Lassi Reunamäki ja Jan-Markus Hautamaa.


Lassi ja Jan-Markus olivat kummatkin tänä vuonna ensimmäistä kertaa töissä kentänhoidon puolella. Työtehtäviin kentällä kuului muun muassa bunkkereiden ajoa, lyöntipaikkojen korjausta, siimaleikkuuta ja leikkaamista. Golfkentällä työskentely on ollut kummallekin positiivinen kokemus.

- On ollut kivaa olla kentänhoidossa töissä varsinkin siksi, koska tänä kesänä sää oli ulkotöihin sopiva.

Myös työporukan hyvä ilmapiiri sekä työnjohtajat kenttämestari ja apulaiskenttämestari saavat pojilta paljon kehuja.

Vapaa-ajalla poikien harrastuksiin kuuluu muun muassa salibandya ja jääkiekkoa. Myös golfin pelaaminen kiinnostaa. Jan-Markus suoritti green card-kurssin tänä kesänä Ruuhikoskella, kun taas Lassilla on golfin peluuta takana jo neljä kesää.

- Olen yrittänyt pelata tänä kesänä enemmän kuin aikaisemmin. Alkuun sitä ajatteli pelaavansa joka päivä, mutta töiden jälkeen ei välttämättä jaksa enää kentälle, Lassi toteaa.

Kumpikin on yhtä mieltä siitä, että kiinnostus golfia kohtaan on kasvanut kesän aikana, kun on päässyt töiden ohessa seuraamaan sivusta muiden pelaamista.

DSC_0261.JPG


Takaisin uutisiin

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry