03.09.2018
RUUHIKOSKELLA TAPAHTUU – VIIKKO 36

Heippa taas EPG:läiset!

Vaikka eletäänkin jo syyskuuta, niin golfkautta on vielä paljon jäljellä. Loistavia pelisäitä riittää ja loppukauden aikana on tiedossa vielä monenmoista kilpailua.

Syyskuun aukioloihin ja ajanvaraukseen on tehty pieniä päivityksiä. Caddiemaster on syyskuussa auki klo 8.00-19.30, loppukuusta avaamme tunnin myöhemmin eli klo 9.00 (varaustilanne otetaan huomioon). Ravintola on arkisin ja sunnuntaisin avoinna 8.00-19.00, perjantaisin ja lauantaisin 8.00-20.00. Pimenevien iltojen vuoksi nexgolfissa on mahdollista varata peliaikoja enää 19.30 asti.

Tällä viikolla pelataan jälleen viikkokisat tavalliseen tapaan (seniorit ja naiset). Viikonloppu tulee olemaan kiireinen, sillä Ruuhikoskella pelataan senioreiden Aluetourin finaali. Perjantaina moni kisaaja tulee pelaamaan harjoituskierroksen, joten etenkin iltapäivä tulee olemaan täynnä vieraspelaajia. Kisa on lauantaina yhteislähtönä klo 10, jonka vuoksi lähtöjä on suljettu iltapäivään saakka.

Sunnuntaina pelataan yhteislähtönä klo 10 Matrix-viikkokisan finaali, johon voivat ilmoittautua kaikki Matrix-viikkokisaa kesän aikana pelanneet. Ilmoittautuminen kisaan on käynnissä!

Lopuksi haluan ottaa kantaa yhteen tärkeään asiaan, johon me kaikki voimme omalta osaltamme vaikuttaa. Kaikkien golffareiden tulisi avoimin mielin hyväksyä kaikenlainen peliseura. Lähtöryhmiä ei ajanvarauksessa voida lukita, vaan kaikki avoimet ajat ovat jokaiselle varattavissa. Noudatetaan tätä periaatetta eikä suljeta ketään lähtöryhmien ulkopuolelle, niin jokaiselle pelaajalle tulee tervetullut olo tässä golfyhteisössä :)

Hyvää alkavaa viikkoa toivottaa,
Henna


Takaisin uutisiin

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry