08.09.2018
Me työskentelemme Ruuhikoskella - esittelyssä seuraohjaaja Erkki Paavola

Pari viikkoa sitten aloitimme uuden juttusarjan, jossa esittelemme viikottain meillä Ruuhikoskella työskenteleviä ja vaikuttavia henkilöitä. Tällä kertaa on vuorossa seuraohjaajana toimiva Erkki Paavola.


 

Erkki Paavolan voit löytää useimmiten Ruuhikosken harjoitusalueilta junioriryhmiä tai koululaisia opastamassa. Erkki toimii meillä seuraohjaajana, ja hänen opastuksessaan käy monenlaisia ryhmiä koulujen liikuntaluokista aina tyky-tilaisuuksiin asti.

Golfmailaan Erkki tarttui ensimmäistä kertaa jo vuonna -85, mutta ihan heti golfinnostus ei jäänyt elämään.


- Silloin olin sitä mieltä, että en koskaan aloita pelaamaan. Sitten 80-luvun lopulla asuin Amerikassa, ja talon takapihalla meni golfkenttä. Ystävät suostuttelivat minut kokeilemaan, ja sillä kertaa innostus tarttuikin, Erkki muistelee.


Muutettuaan takaisin Suomeen Erkki oli jäsenenä useilla eri kentillä, kunnes päätyi Ruuhikoskelle vuonna 2011. Opettaminen tuli mukaan kuvioihin ahkeran kilpapelaamisen päätyttyä.

- Pelasin Mid tourilla 90-luvulla, ja siellä paras sijoitukseni oli SM-kisojen neljäs. Kun kilpapelaaminen hyytyi ja jäin eläkkeelle, niin suoritin golfliiton 1- ja 2-tason valmentajakoulutukset, Erkki kertoo.

Junioreiden valmentamisen Erkki Paavola kokee palkitsevana.

- On mukavaa nähdä, kun oppilaat kannustavat toisiaan ja kun joku kokee ahaa-elämyksen, että kuinka pallon saa lentämään.

Golfin lisäksi Erkin vapaa-aika kuluu puutöiden, hiihdon ja kalastuksen parissa. Pitempiä kalastusreissuja hän tekee kolmesta neljään kertaan vuodessa.

Jatkamme esittelyjä jälleen ensi viikolla!

 e26bccb9-b4b1-4477-9b63-9383e37aea91
Golfin lisäksi Erkki Paavola viettää vapaa-aikaansa mielellään kalastaen.
Takaisin uutisiin

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry