10.09.2018
RUUHIKOSKELLA TAPAHTUU – VIIKKO 37

Hyvää maanantaita Ruuhikosken golffarit!

Tässä taas hieman infoa alkavasta viikosta. Senioreiden ja naisten viikkokisat pelataan tavalliseen tapaan. Pienenä muutoksena se, että senioreiden iltapäivälähtöjä on pimeiden iltojen takia aikaistettu alkamaan klo 16.

Perjantaina meillä pelataan Seinäjoen kaupungin mestaruuskisat, jotka on tarkoitettu kaikille Seinäjoen kaupungin nykyisille ja eläkkeellä oleville työntekijöille sekä tytäryhtiöiden henkilöstölle ja kaupungin luottamushenkilöille. Kisaan tulee ilmoittautua viimeistään huomenna tiistaina klo 12.

Lauantaina on vuorossa fourball-kisa Tulisalo Open. Tämä kahden hengen joukkuekisa pelataan 3/4 tasoituksin kello 10 alkaen. Hommaa itsellesi pari ja ilmoittaudu mukaan viimeistään torstaina!

Kenttähenkilökunta haluaisi jälleen muistuttaa aiheesta, josta joutuu muistuttelemaan harmittavan usein. Lyöntijälkien ja alastulojälkien paikkaamisessa on paljon puutteita, joten kiinnitättehän siihen huomiota! Muistakaa myös, että kärryjä ei saa viedä greenin ja esteen, esimerkiksi greenin ja bunkkerin välistä.

Lopuksi vielä haluaisin muistuttaa asiasta nimeltä löytötavarat. Kaikenlaista tavaraa, etenkin löytömailoja, on kertynyt jälleen kauden aikana kunnioitettava määrä tänne klubille. Käyttehän noutamassa omanne pois 😊

Hyvää alkavaa viikkoa toivottaa,
Henna


Takaisin uutisiin

Seuraavat kilpailut

 Swingi on Ruuhikoski Golfin ajankohtaisosio, jossa voit lukea kiinnostavia kuulumisia Ruuhikosken ajankohtaisista aiheista ja golfin parissa toimivista henkilöistä.
 Siirry